Zvijezde / Strane zvijezde
Tamara Ecclestone o mami Slavici: 'Uvijek je vikala, ali dala mi je da pušim i dovodim dečke doma'
© Guliver Image/WENN.com

imala normalno djetinjstvo

Tamara Ecclestone o mami Slavici: 'Uvijek je vikala, ali dala mi je da pušim i dovodim dečke doma'

Tamara Ecclestone ispričala je neke detalje iz svog djetinjstva i otkrila kako je bilo odrastati uz tatu Bernieja i mamu Slavicu

Tamara Ecclestone kći je bivšeg šefa Formule 1, Bernieja Ecclestonea i riječke manekenke Slavice. Iako je obitelj uvijek imala puno novaca, 33-godišnja Tamara kaže da nije imala pojma da je obitelj toliko bogata. 

"Moj tata se ne voli razbacivati bogatstvom. Roditelji me nisu vozili u školu u Lamborghiniju. Imali su prosječan obiteljski auto, a naša kuća bila je puno manja od ove u kojoj sada živim", ispričala je Tamara. 

 

 

Kaže da je mama Slavica bila ta koja je nju i sestru Petru disciplinirala, dok tata Bernie bio onaj kod kojeg su išle da je smiri.

"Mama je uvijek zbog nečega vikala, pa bi nas dvije išle tati i govorile mu da je smiri. Ali nisu bili strogi roditelji. Sa 18 godina sam već mogla pušiti pred njima, a dečki su mogli doći spavati kod nas", ispričala je. 

Tamara kaže da su uvijek bile otvorene i iskrene s mamom jer je njoj bilo jako bitno da nema tajni među njima i da joj ne lažu. Isto kao i s tatom. 

"Kad god smo imale neki problem, mogle smo tražiti tatin savjet. Ljudi misle da on nema emocija, ali to nije istina", dodaje Tamara.

I danas je vrlo bliska s oba roditelja, a mlađa sestra Petra najbolja joj je prijateljica. 

 

 

Besties ❤️

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Sep 16, 2017 at 2:15pm PDT

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!