Zvijezde / Strane zvijezde
Pastor neprimjereno dodirivao Arianu Grande na pogrebu Arethe Franklin
AP

Je li pretjerao?

Pastor neprimjereno dodirivao Arianu Grande na pogrebu Arethe Franklin

Mnogi su primijetili nekoliko neprimjerenih situacija na pogrebu soul kraljice u petak, a u središtu je pažnje bila Ariana Grande

Na sprovodu soul zvijezde Arethe Franklin, koja je preminula 16. kolovoza u 76. godini života, jedan je od nevjerojatnih nastupa održala i pop pjevačica Ariana Grande otpjevajući jedan od najvećih Aretheinih hitova 'You Make Me Feel Like a Natural Woman'. 

Foto: AP

Na njenu je izvedbu reagirao pastor Charles F. Ellis III. pa je pjevačicu pozvao na pozornicu i odao joj počasto: "Kći me zove starim u 60-ima. Kada sam vidio ime Ariana Grande na programu, pomislio sam da je to nešto iz Taco Bella. Moram ti odati počast!"

Za to ju je vrijeme zagrlio, ali mnogi su primijetili da je njegova ruka 'pobjegla' preblizu Arianinim grudima. Na izrazu lica pop zvijezde vidjela se neugoda, a cijeli Internet ne prestaje brujiti o incidentu. 

 

 

Pastor se ubrzo ispričao i objasnio: "Osobno se i duboko ispričavam Ariani i njezinim fanovima. Nikada mi nije bila namjera dodirnuti grudi žena. Ne znam, zagrlio sam je i možda sam bio previše prijateljski nastrojen i blizak. Ispričavam se."

Osim njega, i Bill Clinton ponašao se neprimjereno pa su tako mnogi primijetili da je 'slinio' nad mladom Arianom. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!