Zvijezde / Strane zvijezde
Cure detalji kraljevskog vjenčanja: Meghan Markle tražila osoblje da cijelu kapelicu prskaju osvježivačem
WP#JRAK/WENN/PIXSELL

Meghan nije tako savršena?

Cure detalji kraljevskog vjenčanja: Meghan Markle tražila osoblje da cijelu kapelicu prskaju osvježivačem

Sve više izvora potvrđuje da je Meghan Markle izrazito zahtjevna, a informacije su počele kružiti nakon vijesti da je vojvotkinja u lošem odnosu s Kate Middleton

Meghan Markle htjela je imati savršeno vjenčanje i to do detalja. Nama se činila da je u svom naumu potpuno uspjela. Međutim, jednu stvar joj kraljevska palača nije dozvolila. 

Vojvotkinja je imala problem s mirisom kapelice u dvorcu Windsor pa je htjela da se dostave osvježivači zraka. Od osoblja je tražila da poprskaju cijelu kapelicu prije nego što stignu gosti kako bi prikrili miris stare građevine. 

 

 

Međutim, kraljevsko osoblje upozorilo ju je da kapelica odaje počast kraljici, a samim time potrebna je dozvola Buckinghamske palače da se dopusti špricanje osvježivačima. Palača to na kraju nije dopustila. 

Sve više cure detalji kako Meghan i princ Harry nisu bili omiljeni među osobljem koje je radilo na vjenčanju. Harry je navodno govorio da "što Meghan traži, to mora dobiti", a vojvotkinja je bila poprilično zahtjevna. 

 

 

Glasine su se pojavila nakon vijesti da se Meghan Markle i princ Harry sele iz Kensingtonske palače jer su Kate i Meghan, kao i braća, u vrlo lošim odnosima. 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!