Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Iznenadit će vas kako je Kate Middleton odlučila proslaviti 37. rođendan
AP Images

Skromna vojvotkinja

Iznenadit će vas kako je Kate Middleton odlučila proslaviti 37. rođendan

Članovi kraljevske obitelji imaju i kraljevske proslave, zar ne? No, Kate Middleton imala je nešto drugo u planu

Vojvotkinja od Cambridgea proslavila je svoj 37. rođendan 9. siječnja i to na vrlo skroman i jednostavan način. Mnogima omiljena Kate, navodno je, obilježila rođendan obiteljskom čajankom u Kensingtonskoj palači.

Popularna članica kraljevske obitelji htjela je što manje pompoznih proslava pa se odlučila za skromno okupljanje sa svojom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Foto: AP

Iako je bio vrlo zauzet taj dan, princ William također im se pridružio. Peteročlana obitelj uživala je u torti, a vojvotkinja je s njima otvorila i poklone.

Izvor za Vanity Fair dan uoči njezinog rođendana otkrio je: "Kate ne voli velike proslave rođendana, ali princ George i princeza Charlotte obožavaju rođendanske torte. Organizirat će posebnu čajanku u palači s tortom i poklonima."

Foto: AP

Princ William to je jutro proveo na u londonskoj bolnici kako bi obilježio 30 godina rada organizacije London Air Ambulance. Dva su mu dječaka uručila čestitku za Kate, a William im je šaljivo odgovorio: "Bravo što ste se sjetili, ja sam se sjetio ujutro!"

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!