Zvijezde / Strane zvijezde
Maja Lena Lopatny oduševila pratitelje dirljivom objavom za mamu Miju Begović
Instagram

Jako povezane

Maja Lena Lopatny oduševila pratitelje dirljivom objavom za mamu Miju Begović

Nitko nije ostao ravnodušan na emotivan tekst koji je Maja posvetila poznatoj glumici

Maju Lenu Lopatny više ne viđamo često u javnosti, ali svojom je novom objavom na Instagramu oduševila pratitelje. Magistrica novinarstva je, naime, emotivnim tekstom čestitala svojoj majci Miji Begović rođendan. 

"Želim ti da naša pozornica života zauvijek bude ispisana ljubavlju i podrškom kao i do sada, da bude prepuna šala i smijeha (Svijet pokrećemo osmijehom, zar ne?) puna topline i ljubavi, naših “dubokoumnih razgovora” i analiza, mira i mudrosti, naravno tvojih nezaobilaznih “juhica”, epskih rečenica i zaključaka", započela je uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•Mam ❤️ #00.00 je a znaš mene. Želim ti da naša pozornica života zauvijek bude ispisana ljubavi i podrškom kao i do sada, da bude prepuna šala i smijeha (Svijet pokrećemo osmijehom, zar ne?�) puna topline i ljubavi, naših “dubokoumnih razgovora” i analiza, mira i mudrosti, naravno tvojih nezaobilaznih “juhica”, epskih rečenica i zaključaka..�da i dalje budeš sve ono što jesi, da i dalje s takvih žarom i ljubavi voliš ovaj svijet i da u svaku novu pobjedu ideš s osmijehom i sa svojim ogromnim lavljim srcem, samo onako kako ti znaš. Imamo nas, a za ostalo ćemo lako. I naravno kakva bi rođendanska slika bila ako ne “mutna”, ionako ti takve najviše voliš, a mi znamo zašto..pitala si me šta radim? E, paaa sad znaš.. nije ju bilo lako iskopati �#tb Neka ti je najsretniji...i znam da će ti se sve želje ispuniti jer kao što si me oduvijek učila život je čudo. S tobom to sigurno je. Voli te tvoj general M. I Maz, naravno..• #HappyBDayMam ���#SamoLjubav ❤️

A post shared by ML ��‍♀️ (@majalena__l) on Jan 10, 2019 at 3:00pm PST

 

"Da i dalje budeš sve ono što jesi, da i dalje s takvih žarom i ljubavi voliš ovaj svijet i da u svaku novu pobjedu ideš s osmijehom i sa svojim ogromnim lavljim srcem, samo onako kako ti znaš. Imamo nas, a za ostalo ćemo lako", dodala je bivša TV voditeljica.

"Neka ti je najsretniji...i znam da će ti se sve želje ispuniti jer kao što si me oduvijek učila život je čudo. S tobom to sigurno je. Voli te tvoj general M. I Maz, naravno", završila je čestitku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• � #Cak •

A post shared by ML ��‍♀️ (@majalena__l) on Oct 28, 2018 at 6:59am PDT

 

U kratkom je vremenu fotografija skupila više stotina lajkova, a u komentarima se javila i sama Mia Begović i napisala: "Čudesno moje."
 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!