Zvijezde / Strane zvijezde
Ivana Vida progovorila o skandalu sa spremačicom: 'Sve je bila šala!'
Nel Pavletić/Pixsell

Opravdava se

Ivana Vida progovorila o skandalu sa spremačicom: 'Sve je bila šala!'

Supruga nogometaša napala je medije, objasnila skandal sa džemperom, ali se i osvrnula na komentar naše popularne glumice

Ivana Vida, supruga nogometaša Domagoja Vide, nerijetko puni naslovnice svojim izjavama. O tome se odlučila oglasili na svom Instagram profilu na kojem je u dugačkoj objavi objasnila što misli o skandalu koji je izazvala pitanjem na Instagramu treba li otpustiti svoju spremačicu. 

"Drago mi je što u Hrvatskoj nema puno važnijih i ozbiljnijih tema od moje objave na Instagramu, pa sam postala tema kolumni, Bullhitova i naslovnica jer sam 'sablaznila' i 'prenerazila' hrvatsku javnost" , započela je.

Igor Kralj/PIXSELL

"Možda je moja šala bila loša ili neprimjerena, ali je bila SAMO šala. Emotivna sam, otvorena, iskrena i na sve ljude gledam jednako. Kao što bi moj Domagoj bio na tapeti da napravi pogrešku na terenu, kao što bi neku manekenku ismijali da padne na pisti, našalila sam se na račun svoje stisnute majice, jer - Bože moj - greške se događaju svakome od nas", nastavila je nekadašnja missica.

Davor Javorovic/PIXSELL

Dodala je da svoju spremačicu cijeni te da su u dobrim odnosima, a to dokazuje i činjenica da njezin identitet nije javno izložila. Supruga reprezentativca dodala je i da se sa svojim osobljem može šaliti kako ona želi.

Ivana se, međutim, osvrnula i na komentare Jelene Veljače. 

"Prodike mi drži netko tko napiše da ne bi takvo što objavila jer 'o njenoj volji ovisi njena egzistencija'. Pa tko onda na koga gleda s visoka? Nikada si ne bih dala za pravo to reći, jer smatram da moja spremačica sigurno može živjeti i bez mene jer je vrijedna osoba" napisala je.
 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!