Zvijezde / Strane zvijezde
Demi Lovato nema milosti: Prekinula s dečkom pa treneru boksa izbila zub
www.profimedia.hr

Puna bijesa

Demi Lovato nema milosti: Prekinula s dečkom pa treneru boksa izbila zub

Pjevačica i dizajner Henry Levy u vezi su bili samo nekoliko mjeseci

Pjevačica Demi Lovato nije imala lak život. Prošle se godine predozirala nakon što se godinama borila s ovisnošću o drogama i alkoholu, a sada proživljava ljubavne drame.

Naime, izvor blizak pjevačici potvrdio je za People da je nakon nekoliko mjeseci veze prekinula s dizajnerom Henryjem Levyjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henri Alexander (@henrialexanderlevy) on Jan 14, 2019 at 9:11am PST

Izgleda kako je svoj bijes zbog prekida odlučila iskaliti na treneru boksa Jayu Glazeru kojem je uspjela izbiti zub, i to sjekutić.

"Doslovno sam izbila Jayev tub tijekom jutrošnjeg treninga, i to dok je nosio zaštitu za zube!!!! Hahahaha oprosti (nije mi žao) Jay!!!", napisala je pjevačica na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Mar 5, 2019 at 11:22am PST

U videu Glazer drži svoj ispali prednji zub i cijeloj teretani govori: "Demi mi je izbila zub". Obratio se i njoj kroz smijeh rekavši: "Nije ti žao."

Trener je kasnije objavio Instagram Story zbog kojeg bi ga nagrdio svaki zubar. Naime, nalijepio je ispali sjekutić na svoje mjesto jer se žurio na sastanak na koji nije mogao doći krezub.

Lovato živi povučenim životom od svog predoziranja u srpnju prošle godine, a izvori tvrde da je s Levyjem prekinula baš zato što se borio s ovisnošću o opijatima.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!