Zvijezde / Strane zvijezde
Isplivao video sestre Michaela Jacksona iz 1993. u kojem ga optužuje za pedofiliju: 'Životi te djece bit će zauvijek uništeni'
www.profimedia.hr

Brutalno iskrena

Isplivao video sestre Michaela Jacksona iz 1993. u kojem ga optužuje za pedofiliju: 'Životi te djece bit će zauvijek uništeni'

LaToya je u intervjuu emitiranom prije 26 godina potvrdila zloglasne glasine o svome starijem bratu

Jedna od top tema svjetskih medija je kontroverzni dokumentarac 'Leaving Neverland' u kojem Wade Robson i James Safechuck optužuju Michaela Jacksona za pedofiliju.

>> Radijske postaje diljem svijeta bojkotiraju glazbu Michaela Jacksona zbog potresnih detalja iz novog dokumentarca

>> Laži, zlostavljanja i traume: Prva epizoda dokumentarca o Michaelu Jacksonu šokirala obožavatelje

Budući da se prašina oko filma ne sliježe, ponovno je isplivao intervju Michaelove sestre LaToye Jackson iz 1993. u kojem ona potvrđuje glasine.

"Michael Jackson je moj brat, ali ne mogu i neću biti tihi suučesnik u njegovim zločinima protiv malene nevine djece. Ako budem šutjela, to znači da sam na njegovoj strani i da umanjujem žrtvu te djece, što je pogrešno", kazala je LaToya u intervjuu za MTV u periodu kada je 'Kralj popa' prvi put optužen za pedofiliju.

"Stanite i promislite, što bi 35-godišnji muškarac radio s dječakom 30 dana? I ja sam žrtva zlostavljanja i znam da će djeca ostatak života biti uplašena. Volim svog brata, ali više mi je žao te djece jer više nemaju normalan život", kazala je tom prilikom pjevačica. 

LaToya je također bila žrtva seksualnog zlostavljanja, i to od strane svoga oca, čega se također dotakla.

"I ja sam bila povrijeđena. Otac me seksualno zlostavljao i do danas zbog toga nemam normalan odnos sa svojim suprugom kojeg jako volim. Možda ću jednog dana to preboljeti, ali zasad ne želim da se isto dogodi toj djeci jer znam taj grozan osjećaj", kazala je potresena pjevačica.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!