Zvijezde / Strane zvijezde
Khloe Kardashian i nakon preljuba želi uključiti Tristana u proslavu rođendana njihove kćeri True
Instagram

Zategnuti odnosi

Khloe Kardashian i nakon preljuba želi uključiti Tristana u proslavu rođendana njihove kćeri True

Iako je Khloe i prije govorila da želi da njezina kćer ima podršku oba roditelja, teško da će se Tristan dobro provesti na proslavi rođendana malene True

Khloe Kardashian se priprema za proslavu prvog rođendana kćeri True koji će se održati 12. travnja, no još uvijek je nejasno hoće li se bebin otac Tristan Thompson pojaviti na slavlju.

Izvor je za People potvrdio da reality zvijezda pokušava pronaći način kako da uključi svog bivšeg dečka u zabavu iako ju je nedavno prevario s dugogodišnjom obiteljskom prijateljicom Jordyn Woods.

>> Khloe ostavila Tristana nakon što ju je prevario s Kylieinom najboljom prijateljicom

Cijeli klan Kardashian-Jenner, a posebno Kim, bijesni su na košarkaša koji je Khloe prvi put prevario prošle godine kada je bila u devetom mjesecu trudnoće.

>> Od skandala s predoziranjem do dvostrukog preljuba: Ovo je burna ljubavna prošlost Khloe Kardashian

Upravo je ona bila najglasniji član slavne obitelji koja je tada cijelu situaciju nazvala "užasnom", a točno je predvidjela da se Tristan neće promijeniti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 7, 2019 at 6:51am PST

Sada Kim navodno ne želi više nikada vidjeti nevjernog košarkaša. "Ona misli da nema šanse da se uspjeti suzdržati i 'ne puknuti' pred njim. Kim je više nego ljuta na njega", kazao je izvor blizak reality obitelji.

Upravo zbog tog Khloe pokušava pronaći najbolji način kako uključiti Tristana u proslavu rođendana. "Ne može ga zamisliti oko svoje obitelji na zabavi jer su svi bijesni na njega", izjavio je izvor.

Otprije je poznato da Khloe, bez obzira na svoj odnos s bivšim dečkom, želi da njihova kćer kroz život ima podršku oba roditelja. "Ona želi da True ima dobar odnos s oba roditelja. Nije jedna od onih koji se osvećuju ili se drže negativnosti", tvrde izvori.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!