Zvijezde / Strane zvijezde

Želite li izgledati kao vojvotkinja Meghan? Donosimo vam tajne njezine figure

Što je sve zaslužno za izgled Meghan Markle i kako to možemo primijeniti u stvarnom životu, saznajte u nastavku

Za elegantnu figuru i izgled koji oduzima dah čak i u kasnoj trudnoći, u slučaju Meghan Markle zaslužna je, svakako, dobra prehrana. Ova bivša glumica svako jutro započinje zobenom kašom, a na njezinom meniju često se nađe i grilana riba. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan Markle � (@meghanmarkle_official) Ožu 5, 2019 u 3:16 PST

 


Da je baš to recept do uspjeha, potvrđuje i nutricionistica Karmen Matković Melki. "Ja bih se usudila reći da se radi o jednoj raznolikoj i uravnoteženoj prehrani koja je, naravno, orijentirana više prema biljnoj ishrani", rekla je. 

No, nemojte misliti da sve ovo dolazi preko noći. Od svoje sedme godine Meghan se bavi jogom. Dakle, jogom do idealne figure? Istražili smo to brže bolje kod poznate zagrebačke instruktorice Kristine Bolfek.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan Markle � (@meghanmarkle_official) Vel 14, 2019 u 2:57 PST

 

"Ima jako puno zdravstvenih benefita, od fizičkog zdravlja do toga koliko energije imamo do psihičkog zdravlja. Što se tiče mršavljenja, ja sam kroz tri godine smršavila 40 kila vježbajući intenzivno jogu svaki dan", otkrila je Kristina. 

A vojvotkinja od joge, čini se, ne odustaje ni u trudnoći. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan Markle � (@meghanmarkle_official) Stu 28, 2018 u 1:51 PST

 

"Tijekom trudnoće je situacija takva da se opuštaju svi mišići i zglobovi. Bilo kakvi pretkloni s obzirom na poziciju trbuha trebaju se raditi na određen način kako nebi bilo negativnih utjecaja", kaže. 

Režim zdravog života Meghan polako, ali sigurno prenosi i na svog supruga, princa Harryja. Nekada zločesti dečko britanske monarhije, zbog svoje voljene supruge navodno je prestao pušiti i piti alkohol. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan Markle � (@meghanmarkle_official) Vel 9, 2019 u 9:54 PST

 

Stoga, želite li izgledati baš poput ove ljepotice, slušajte pozorno. Uz neizostavnu meditaciju dvaput dnevno i zdrave obroke, morate imati i hobi. U slučaju Meghan Markle, to je ljubav prema kaligrafiji. Tko zna, možda baš nakon ovog priloga dobijemo i ručno napisanu čestitku, od koga drugog nego od same princeze.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!