Zvijezde / Strane zvijezde
Macaulay Culkin još uvijek niječe optužbe za pedofiliju protiv Michaela Jacksona: 'Vezalo nas je samo predivno prijateljstvo'
www.profimedia.hr

Blizak odnos

Macaulay Culkin još uvijek niječe optužbe za pedofiliju protiv Michaela Jacksona: 'Vezalo nas je samo predivno prijateljstvo'

Mladi glumac je započeo prijateljstvo s 'Kraljem popa' sa samo devet godina

Dokumentarac 'Leaving Neverland' podigao je mnogo prašine zbog novih optužbi za seksualno zlostavljanje maloljetnika od strane Michaela Jacksona.

>> Laži, zlostavljanja i traume: Prva epizoda dokumentarca o Michaelu Jacksonu šokirala obožavatelje

No, neka su pitanja ostala neodgovorena. Jedno od njih je prijateljstvo glumca Macaulaya Culkina i 'Kralja popa'.

>> Sin Michaela Jackson shrvan nakon dokumentarca 'Leaving Neverland' i novih optužbi protiv njegova oca

Baš kao protagonisti dokumentarca Wade Robson i James Safechuck, Macaulay je započeo prijateljstvo s glazbenikom kao dječak. Kao devetogodišnjak je redovito počeo posjećivati Michaelov ranč Neverland, a 1991. glumio je u njegovom spotu za pjesmu 'Black or White'.

No, za razliku od Wadea i Jamesa, glumac je oduvijek Jacksona javno branio od optužbi za pedofiliju. Tvrdio je da ih povezuje samo predivno prijateljstvo.

"Za mene sve je to bilo normalno i svakodnevno... Znam da se nikome drugome tako ne čini, ali za mene je to bilo normalno prijateljstvo", kazao je Macaulay nedavno u podcastu Michaela Rosenbauma.

>> Radijske postaje diljem svijeta bojkotiraju glazbu Michaela Jacksona zbog potresnih detalja iz novog dokumentarca

Bio je i svjedok obrane tijekom suđenja protiv Michaela 2005., kada je odbacio sve optužbe o pedofiliji i nazvao ih smiješnima.

Bivši kuhar na ranču Neverland svjedočio je tad protiv pjevača rekavši da se ponašao neprimjereno s mladim glumcem. Nekadašnja kućna pomoćnica 'Kralja popa' Adrian McManus nedavno je također rekla da se radilo o poprilično čudnom odnosu.

>> Bivša sluškinja Michaela Jacksona: 'Bio je predator pedofil, dovodio je dječake u spavaću sobu i snimao ih'

www.profimedia.hr

No, tijekom suđenja glumac je priznao da je spavao s pjevačem u istom krevetu te da su čak njegovi roditelji znali za to i nikada u tome nisu vidjeli problem.

Macaulay je tijekom suđenja prije 14 godina rekao nešto zanimljivo, što potvrđuje Jamesove i Wadeove optužbe protiv Jacksona iznesene u 'Leaving Neverland'. "Sjećam se nekog alarma koji bi se oglasio kada bi se netko približio vratima sobe", kazao je tada kao svjedok.

Unatoč tome, Culkin je i nakon dokumentarca još jednom zanijekao sve optužbe rekavši: "Nisam mogao vjerovati da su ti ljudi, prvo, rekli te stvari, a kamoli da su mislili iste stvari o meni."

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!