Zvijezde / Strane zvijezde
Ariana Grande na udaru obožavatelja zbog nove poslovne suradnje: 'Kakvo licemjerje'
Instagram

Opravdan napad?

Ariana Grande na udaru obožavatelja zbog nove poslovne suradnje: 'Kakvo licemjerje'

Pop zvijezda je nova ambasadorica Starbucksa za koji je osmislila i novi napitak

Ariana Grande, pop zvijezda i najpraćenija osoba na Instagramu, na iznenađenje brojnih fanova postala je ambasadorica Starbucksa.

Povodom te suradnje izbačen je i napitak kojeg je osmislila pjevačica. Radi se o kavi 'Cloud Macchiato' koja je izazvala mnogo kontroverzi među Arianinim fanovima.

Napitak sadrži, između ostalog, pjenu napravljenu od jaja, preljev od karamele i mlijeko iako se pjevačica godinama izjašnjava kao veganka.

Zato je putem Twittera poručila obožavateljima da isprobaju njezinu kavu sa sojinim mlijekom, ali to nije bilo dovoljno.

Naime, obožavatelji su joj masovno tvitali da nema zamjene za pjenu od bjelanjka i preljev od karamele koji nisu veganski proizvodi.

"Kako Ariana može promovirati 'Cloud Macchiato' kada je veganka, a on sadrži jaja i mlijeko?", glasio je jedan od tvitova.

"Kao konobarica u Starbucksu smatram da je jako čudno to što je Ariana Grande amabasadorica ovog pića. Doslovno ga nije moguće napraviti veganskim jer je ključni sastojak bjelanjak", napisala je šokirana zaposlenica poznatog lanca kafića.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!