Zvijezde / Strane zvijezde
Oglasio se i Aaron Carter: 'Spavao sam u krevetu Michaela Jacksona, to je bilo najbolje razdoblje mog života'
Instagram

Bivša teen zvijezda

Oglasio se i Aaron Carter: 'Spavao sam u krevetu Michaela Jacksona, to je bilo najbolje razdoblje mog života'

Bivša teen zvijezda opovrgava optužbe o pedofiliji iznesene protiv 'Kralja popa' u dokumentarcu 'Leaving Neverland'

Bivša teen zvijezda Aaron Carter, brat člana Backstreet Boysa Nicka Cartera, stao je uz pokojnog Michaela Jacksona i obranio ga od optužbi za pedofiliju koje su protiv njega iznesene u dokumentarcu 'Leaving Neverland'.

>> Laži, zlostavljanja i traume: Prva epizoda dokumentarca o Michaelu Jacksonu šokirala obožavatelje 

U njemu James Safechuck i Wade Robson tvrde da ih je 'Kralj popa' seksualno zlostavljao dok su bili dječaci.

>> Radijske postaje diljem svijeta bojkotiraju glazbu Michaela Jacksona zbog potresnih detalja iz novog dokumentarca 

Carter, koji se poput njih družio s Jacksonom, rekao je za TMZ da je uzrujan zbog načina na koji je pokojni pjevač prikazan u dokumentarcu. Otkrio je i da mu smetaju napadi na društvenim mrežama koji impliciraju da je znao sve o Jacksonovim 'pothvatima'.

>> Isplivao video sestre Michaela Jacksona iz 1993. u kojem ga optužuje za pedofiliju: 'Životi te djece bit će zauvijek uništeni'

"Da je Michael Jackson živ, još bi ga ljubili u dupe. Zašto su čekali do sada? Zašto su čekali da umre? Mogli su se oglasiti još 2005. godine, kada je suđenje za pedofiliju bilo u tijeku", rekao je Aaron.

>> Macaulay Culkin još uvijek niječe optužbe za pedofiliju protiv Michaela Jacksona: 'Vezalo nas je samo predivno prijateljstvo'

Iznio je i svoje iskustvo s 'Kraljem popa' kako bi uvjerio svijet da pjevač nije zlostavljao Safechucka i Robsona dok su bili dječaci.

"Gazite po grobu ikone i legende. Ja sam se s Jacksonom družio kada sam imao 15. Provodili smo vrijeme zajedno i to je bilo najbolje doba mog života. Bio sam u njegovoj kući i spavao u njegovom krevetu. Ne mogu razumjeti da bi to iskustvo za mene trebalo biti traumatično, kada je naš odnos bio lijep i nježan", zaključio je Carter.

Pjevač je išao toliko daleko da je prijetio Robsonu fizičkim obračunom rekavši: "Imaš sreće što imam nešto za izgubiti sad, inače bih te udario u lice."

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!