Zvijezde / Strane zvijezde
Veliki zavodnik Richard Gere nikad nije priznao aferu s poznatom dizajnericom, no ona je sada odlučila progovoriti
HFPA/PictureLux/PIXSELL

Veliko iznenađenje

Veliki zavodnik Richard Gere nikad nije priznao aferu s poznatom dizajnericom, no ona je sada odlučila progovoriti

Slavna belgijska dizajnerica gostovala je u talk showu u kojem su voditelj i druga gošća morali pogoditi jesu li neki navodi o njezinom životu istina ili laž

Poznata belgijska dizajnerica Diane von Furstenberg gostovala je u talk showu Andyja Cohena 'Watch What Happens Live', zajedno s glumicom Julianne Moore.

Jedan dio emisije posvetili su igri 'DVF (Diane von Furstenberg) ili WTF', u kojoj su voditelj i glumica morali pogoditi radi li se o istinitim ili lažnim navodima iz života dizajnerice.

Tako je jedno od pitanja glasilo: "Nekoć davno, Diane je imala kratku ljubavnu vezu s Richardom Gereom." Voditelj je smatrao da bi navod mogao biti istinit, dok je Julianne Moore odgovorila s 'WTF'.

Sve su oči potom bile uprte u Diane koja je kroz smijeg priznala da je doista provela vatrenu noć s Richardom Gereom, nekadašnjim poznatim holivudskim zavodnikom. Svi su potom ostali bez teksta jer takav rasplet nisu očekivali, no dizajnerica nije odavala više detalja pa je nepoznato kada se točno afera dogodila.

>> Nekadašnji holivudski zavodnik vjenčao se u tajnosti s 33 godine mlađom djevojkom

Diane je od 2001. godine u braku s američkim medijskim mogulom Barryjem Dillerom, dok se Gere nedavno vjenčao po treći put, i to s dvostruko mlađom aktivisticom Alejandrom Silvom. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!