Zvijezde / Strane zvijezde
Glumice iz 'Kućanica' i 'Pune kuće' dale milijune da im se djeca upišu na fakultete
AP

neviđeni skandal

Glumice iz 'Kućanica' i 'Pune kuće' dale milijune da im se djeca upišu na fakultete

Felicity Huffman je uhićena i puštena iz pritvora nakon što je platila jamčevinu, a Lori Loughlin tek se treba pojaviti na sudu

Felicity Huffman, zvijezda serije 'Kućanice', našla se među 50 optuženih za plaćanje mita kako bi se njihova djeca upisala na prestižna američka sveučilišta poput Yalea, Georgetowna i Stanforda.

Huffman je dala 15 tisuća dolara 'dobrotvornog priloga' kako bi njena starija kći prošla prijemni ispit, a navodno je istu stvar htjela napraviti i za mlađu kćer, ali se na kraju predomislila. 

Glumica je uhićena, a u utorak se zajedno sa suprugom i Williamom H Macyjem pojavila na sudu. Optužena je za zavjeru radi počinjenja prevare putem pošte. Nakon što je platila jamčevinu od 250.000 dolara, pustili su je na slobodu, ali joj je sudac zabranio da putuje po SAD-u. 

www.profimedia.hr

Osim Huffman, na popisu optuženih je i Lori Loughlin, najpoznatija po seriji 'Puna kuća'. Ona i njen suprug Mossimo Giannuli dali su čak pola milijuna dolara kako bi njihove dvije kćeri upisale Sveučilište USC.

Giannuli je uhićen u utorak i pušten nakon što je platio jamčevinu, dok bi se Loughlin bi danas također trebala pojaviti na sudu gdje će joj biti pročitana optužnica.  

AP

Nakon izbijanja skandala, i njena kći Olivia Jade našla se na udaru kritika i optužbi da je zauzela mjesto na fakultetu nekom studentu koji ga je stvarno i zaslužio jer na svom YouTube kanalu otvoreno priča kako na fakultet ide samo zbog 'zabava i partijanja'. 

"Nisam sigurna koliko ću ići na predavanja. Ali želim vidjeti kako izgledaju partyji i ostalo. Nije mi baš stalo to obrazovanja, kao što znate", rekla je u jednom videu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!