Zvijezde / Strane zvijezde
Napokon znamo priču iza kultne fotografije: Paris Hilton progovorila o izlasku s Britney i Lindsay prije 19 godina
Instagram

Žestoke partijanerice

Napokon znamo priču iza kultne fotografije: Paris Hilton progovorila o izlasku s Britney i Lindsay prije 19 godina

Gotovo su dva desetljeća prošla od kultne fotografije s najvećim zvijezdama ranih 2000-ih

Nakon gotovo 20 godina Paris Hilton je progovorila o izlasku s Britney Spears i Lindsay Lohan nakon kojeg je nastala kultna fotografija na zadnjem sjedištu automobila. 

Početkom 2000-ih taj je trojac bio rado viđen na svim većim holivudskim tulumima zbog svojih reputacija žestokih partijanerica.

Jednom su prilikom fotografirane nakon izlaska iz noćnog kluba, a tu ništa ne bi bilo čudno da sve tri nisu sjele u automobil u kojem su samo dva sjedala.

Sve dosad nismo imali prilike saznati pozadinu kultne fotografije, a o njoj je Paris Hilton napokon progovorila 19 godina nakon njezina nastanka u radijskom showu Andyja Cohena.

"Britney i ja smo zajedno izašle te večeri i srele Lindsay koja je nepozvana upala na jednu zabavu. Bile smo u bungalovima Beverly Hills Hotela na after partyju, i u jedno doba noći Britney i ja samo krenule kući. No Lindsay nas je počela pratiti, loviti i jednostavno nam je upala u automobil. U automobil koji je dvosjed. Ugarala se k nama", kazala je Paris.

Dakle, Lindsay im je nepozvana upala u automobil, a Paris nije htjela raditi incident pred paparazzima pa ju nije izbacila iz vozila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney, Paris & Lindsay (@britneyparisandlindsay) on Apr 13, 2017 at 6:47pm PDT

"Nisam je željela poniziti pred okupljenim paparazzima i reći joj da se gubi iz auta. Otišle smo do moje kuće, Britney i ja smo otišle na spavanje. I ne znam, Lindsay je vjerojatno otišla na drugu zabavu. Vjerojatno je bila pozvala taksi", otkrila je Paris u showu 'SirizsXM'.

Objasnila je i da je njezinom prijateljstvu s problematičnom glumicom ubrzo nakon toga došao kraj. "Tada smo bile prijateljice. Lindsay je jedna od onih osoba kojima stvarno ne mogu vjerovati. A želim biti okružena ljudima koji zrače pozitivnom energijom, dobrim ljudima koji šire samo dobre vibracije."

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!