Zvijezde / Strane zvijezde
Jacksonov bivši tjelohranitelj o kontroverznom dokumentarcu: 'Sve je to laž, Michael je volio žene'
Instagram

Druga strana

Jacksonov bivši tjelohranitelj o kontroverznom dokumentarcu: 'Sve je to laž, Michael je volio žene'

U dokumentarcu 'Leaving Neverland' dva muškarca tvrde da ih je pokojni 'Kralj popa' seksualno zlostavljao dok su bili dječaci

Već dugo neki dokumentarac nije podigao prašinu kao što je to učinio 'Leaving Neverland' u kojem dva muškarca optužuju Michaela Jacksona za pedofiliju.

Ipak, mnogi ne vjeruju Wadeu Robsonu i Jamesu Safechucku i gorljivo brane 'Kralja popa'.

>> Laži, zlostavljanja i traume: Prva epizoda dokumentarca o Michaelu Jacksonu šokirala obožavatelje

Jedan je od njih Jacksonov bivši tjelohranitelj Bill Whitfield koji je za njega radio dvije godine. Kako prenosi britanski Mirror, on je uvjeren da su optužbe za silovanje i pedofiliju iznesene u dokumentarcu čiste izmišljotine.

"Stalno smo razgovarali o ženama i raspravljali o tome koja mu je privlačna. Razgovarali smo dovoljno da odmah mogu zaključiti da ga zanimaju žene, a ne muškarci", rekao je Whitfield u podcastu Hidden Truth Show.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana � (@adriana_wyatt) on Jan 26, 2019 at 5:16pm PST

"Mnogo je vremena provodio nasamo s različitim ženama. Neću ulaziti u to što je s njima radio iza zatvorenih vrata, to je njegova stvar. Međutim, često je bio u ženskom društvu i znam da su ga zanimale", dodao je Jacksonov bivši tjelohranitelj.

>> Isplivao video sestre Michaela Jacksona iz 1993. u kojem ga optužuje za pedofiliju: 'Životi te djece bit će zauvijek uništeni'

Unatoč tome, priznao je da ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi da je 'Kralj popa' s tim ženama imao seksualne odnose.

"Nikad ga nisam izravno pitao o tome, to su po mom mišljenju privatne stvari. Mogu samo reći da sam siguran u to da žene s kojima se viđao nikad nije odvodio na svoj ranč Neverland gdje su bila djeca kojoj se ovih dana toliko govori", kazao je Whitfield.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!