Zvijezde / Strane zvijezde
Obitelj Šaulić će od vozača koji je usmrtio legendarnog pjevača tražiti 300 000 eura odštete za bol
Instagram

Financijska naknada

Obitelj Šaulić će od vozača koji je usmrtio legendarnog pjevača tražiti 300 000 eura odštete za bol

'Kralj narodne glazbe' je poginuo u prometnoj nesreći u Njemačkoj prije mjesec dana

Obitelj tragično preminulog Šabana Šaulića tužit će Alsina Levanta koji je izazvao prometnu nesreću u kojoj je pjevač poginuo, prenosi Alo.rs

>> Otkriveni detalji teške prometne nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić

Srpski mediji pišu da je namjera obitelji 'Kralja narodne glazbe' da turski državljanin dobije što veću kaznu budući da je vozio pijan i bez vozačne dozvole. Tražit će i odštetu za pretrpljenu bol zbog gubitka voljenog člana obitelji, a spominje se iznos od 300 000 eura. Toliko bi pjevač zaradio od 20 nastupa koje je trebao održati u 2019. godini.

>> Posljednji ispraćaj 'kralja narodne glazbe': Šaban Šaulić pokopan uz svoj legendarni hit 'Ne plači dušo'

"Iako će njemačka policija i tužiteljstvo po službenoj dužnosti Levanta procesuirati, oni ne žele sjediti prekriženih ruku. Trenutno se raspituju kakvu kaznu Alsin može dobiti točnije koliko godina će provesti u zatvoru. To prvenstveno žele napraviti kako Turčin više ne bi izazvao ovakvu tragediju i još neku obitelj zavio u crno", rekao je izvor magazina Stars.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Feb 17, 2019 at 5:16am PST

Alo prenosi da se Šabanova udovica Gordana navodno raspitala koliku financijsku odštetu može dobiti od Levanta. Iako joj novac neće nadoknaditi odlazak supruga, već ima plan u što će uložiti iznos od naknade.

- objašnjava izvor magazina Stars. Šabanova udovica Gordana se navodno raspitala i koliko financijsku štetu može naplatiti od Alsina.

Gordana se navodno raspitala i koliko finansijsku štetu može da naplati od Alsina. Iako joj novac neće nadoknaditi gubitak muža, ima plan u šta će investirati nadoknadu.

"S obzirom na to da je obitelj odlučila da od kuće u Šapcu napravi Šabanov muzej, novac će uložiti u to da očuvaju lijepu uspomenu na pjevača", rekao je izvor za Stars.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!