Zvijezde / Strane zvijezde
Amy Schumer otkrila da joj suprug ima dijagnozu iz spektra autizma: Zaljubila se u njega baš zbog nekih simptoma poremećaja
www.profimedia.hr

očiti znakovi

Amy Schumer otkrila da joj suprug ima dijagnozu iz spektra autizma: Zaljubila se u njega baš zbog nekih simptoma poremećaja

Komičarka je saznala za Chrisovu dijagnozu nedugo nakon što su započeli vezu, ali to ju uplašilo

Amy Schumer je u Netflixovoj emisiji 'Growing' otkrila da njezin suprug Chris Fischer pati od Aspergerovog sindroma, poremećaja iz spektra autizma.

Komičarka je za njegovu dijagnozu saznala nedugo nakon što su započeli vezu, ali ostala je uz njega. Vjenčali su se u veljači 2018., a uskoro ih očekuje rođenje njihovog prvog djeteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer on Jan 23, 2019 at 2:24am PST

Amy je u showu otkrila i da se u njega zaljubila upravo zato što je "njegov mozak malo drugačiji od drugih", a kaže da su joj znakovi bili jasni od samog početka veze.

Ono što ju posebno oduševljava jest to da je nesposoban za laganje i zato uvijek govori istinu.

"Kada mu je prvi put postavljena dijagnoza počela sam se smijati jer sve do tada po svim simptomima bilo je toliko očito da je u spektru i upravo zbog toga sam se zapravo zaljubila u njega. To je istina. Sve što mu je na pameti, on kaže. U potpunosti je realan i uopće se ne zamara time što se od njega očekuje i kako bi se trebao ponašati", rekla je Amy u showu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!