Zvijezde / Strane zvijezde
Sjećate li se kad je Kourtney tupo gledala u kameru jer nije znala odgovoriti na pitanje? Khloe će vas podsjetiti
www.profimedia.hr

kakva čestitka!

Sjećate li se kad je Kourtney tupo gledala u kameru jer nije znala odgovoriti na pitanje? Khloe će vas podsjetiti

Kourtney Kardashian jučer je proslavila 40. rođendan, a njene sestre obilježile su ga hrpom fotografija i videa. Najbolji je objavila Khloe

Khloe Kardashian obožava 'trolati' svoje sestre na društvenim mrežama, čak i kad im je rođendan. 

>> Najstarija (i mnogima najzgodnija) Kardashianka slavi 40. rođendan: Ovih 20 činjenica o Kourtney sigurno niste znali

Tako je povodom Kourtneynog 40. rođendana objavila niz smiješnih i simpatičnih videa svoje sestre, između ostalog i ovaj koji je nazvala 'najčudniji video ikad'

A radi se o intervjuu koji je Kourtney dala za emisiju Australia's Today Extra 2016. godine. Bilo je to netom nakon što je Kim Kardashian opljačkana u Parizu. 

Kad su voditelji upitali Kourtney kako je Kim, ona je samo tupo gledala u kameru. Nakon duuuge pauze, napokon je progovorila i rekla: 'Upravo su ušli', što je još više zbunilo voditelje, a sve skupa izgledalo je urnebesno smiješno. 

Stvar je bila u tome da su joj PR-ovci sa strane govorili što da kaže, a Kourtney kao da je zaboravila da emisija ide uživo pa ih je pozorno slušala što joj govore.

A da ne bi ispalo da ju samo trola, Khloe je objavila i niz fotografija s Kourtney uz koje je napisala dirljivu čestitku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday sweet @kourtneykardash!!! I am completely obsessed with each and everyone of my siblings. Still blows my mind how blessed we are to call each other sisters. You and I have an incredible rare bond that no matter what, it can never be broken. You’re my best friend, one of the rare few I can count on most in my life. I’m so thankful for that. I know that so many people go through life without their sister as their best friend, or without a sister in general and I don’t know how they do it. Honestly, without you my life would be boring and not as full. Today and every day, I pray that your soul is awakened and from your core, you’re happy! You deserve only magical things for the rest of your life! In all of the lifetimes before and in all of the lifetimes after, I will love you! To the happiest of birthdays my sweet sister!! Jane or Suzanne (I forget who’s who) I love you!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 18, 2019 at 7:13am PDT

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!