Zvijezde / Strane zvijezde
Supermodel u problemima: Bar Refaeli duguje 15 milijuna kuna
www.profimedia.hr

Nemarna ljepotica

Supermodel u problemima: Bar Refaeli duguje 15 milijuna kuna

Bar Refaeli, ovogodišnja voditeljica Eurosonga u Tel Avivu te poznata manekenka, našla je u ozbiljnim problemima sa zakonom zbog neplaćanja poreza

Bar Rafaeli, slavna manekenka i ovogodišnja voditeljica Eurosonga, duguje 15 milijuna kuna državi. Naime, nije plaćala porez u Izraelu, a osim te visoke cifre, duguje i 30 000 eura sudskih troškova. Država ju tereti jer nije prijavila sve svoje zarade u Izraelu i inozemstvu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PFW @dior

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on Feb 26, 2019 at 10:12am PST

 

Manekenka je izjavila da u razdoblju za koje ju se tereti nije uopće bila u Izraelu. Sve je optužbe demantirala i otkrila kako je 2009. godine bila u vezi s oskarovcem Leonardom DiCapriom s kojim je i živjela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on Feb 7, 2019 at 7:06am PST

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bili smo u ozbiljnoj vezi i tada nisam bila stanovnik Izraela. Ne moram plaćati izraelski porez ako novac zarađujem u drugoj zemlji", rekla je Refaeli. U komplicirani slučaj upleteni su i roditelji poznate manekenke koji su optuženi za pranje novca.

Sud je objasnio kako Bar nije prekinula sve veze sa svojom zemljom te da je Izrael i dalje bio njezino glavo mjesto života, a nije plaća sve poreze.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!