Zvijezde / Strane zvijezde
Britney Spears optužila oca: Tjerao ju je da se drogira i smjestio u psihijatrijsku ustanovu protiv njene volje?
www.profimedia.hr

Ozbiljne optužbe

Britney Spears optužila oca: Tjerao ju je da se drogira i smjestio u psihijatrijsku ustanovu protiv njene volje?

Britney i otac Jamie su bili bliski, a on je od 2007. imao kontrolu nad njenom imovinom

Britney Spears je navodno rekla sucu da ju je otac natjerao da se prijavi u psihijatrijsku ustanovu i da uzima lijekove protivno svojoj volji.

>> Kronologija psihičkih slomova Britney Spears: Od brijanja glave i napada kišobranom do nedavne krize zbog očevog lošeg zdravlja

Pjevačica navodno tvrdi da je 66-godišnji Jamie Spears to učinio nezakonito nakon što je prestala uzimati propisane lijekove.

>> Lynne Spears u sukobu s bivšim suprugom: Želi se uključiti u skrb o svojoj kćeri Britney

Podsjećamo, Britney je nedavno izašla iz ustanove za mentalno zdravlje u kojoj je provela mjesec dana, a šuškalo se da se tamo sama prijavila jer se loše nosi s očevim narušenim zdravljem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on May 3, 2019 at 5:40pm PDT

Jamie je od kćerinog prvog psihičkog sloma 2007. zadužen za njenu imovinu, no nema ovlasti da joj podvaljuje lijekove bez pristanka i da ju smjesti u psihijatrijsku ustanovu.

Lynne Spears je zauzela kćerinu stranu pa je Britney navodno od suda tražila da se njoj prepusti kontrola nad imovinom, dok drugi tvrde da pop princeza želi u potpunosti ukinuti taj sporazum.

Strani mediji prenose da je pjevačica prestala uzimati lijekove koji su ju stabilizirali, a sud je naredio da će njeno mentalno stanje ocijeniti stručnjak prije nego donesu bilo kakvu odluku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jan 4, 2019 at 9:01am PST

Britney i Jamie su se oduvijek činili jako bliski. U siječnju je otkazala dio nastupa u Las Vegasu kako bi provela vrijeme jer je hospitaliziran, a bio je i u životnoj opasnosti.

Obožavatelji pop princeze su tada pod hashtagom #FreeBritney započeli online kampanju tvrdeći da je njen otac kontolira i tjera na otkazivanje koncerata.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!