Zvijezde / Strane zvijezde
Nećakinja princeze Diane u vezi je s 32 godine starijim tajkunom i nikome nije jasno zašto
www.profimedia.hr

lady kitty spencer

Nećakinja princeze Diane u vezi je s 32 godine starijim tajkunom i nikome nije jasno zašto

Kitty Spencer u britanskim je medijima poznata pod nadimkom 'zločesta nećakinja', a sada je ponovno privukla njihovu pažnju zbog ljubavne veze sa mnogo starijim muškarcem

Lady Kitty Spencer, 28-godišnja nećakinja pokojne princeze Diane, ovih je dana prvi put snimljena s dečkom, 60-godišnjim modnim tajkunom Michaelom Lewisom, s kojim je u tajnoj vezi još od prošlog kolovoza. 

Daily Mail, koji ih je prvi i razotkrio prošle godine, piše da su ove fotografije potvrda njihove ljubavne priče iako oni o tome nikad nisu javno govorili. 

>> Upoznajte zgodnu i nestašnu rođakinju princeze Diane 

Kitty i Michael snimljeni su na izlasku iz hotela The Mark u New Yorku, u kojem je nedavno Meghan Markle imala baby shower. Prvi je izašao Lewis, a nekoliko koraka iza njega hodala je Kitty spuštene glave. 

Lewis je vlasnik high street brenda Whistles i šest je godina stariji od njenog oca, grofa Spencera

 

Kitty, koja se bavi manekenstvom, u britanskim je medijima poznata pod nadimkom 'zločesta nećakinja' zbog svoje ljubavi prema partijanju. Naime, redovito ju se moglo vidjeti na svim važnim londonskim partyjima, a sve je dokumentirala i na Instagramu.

Kitty očito voli starije muškarce jer je četiri godine bila s 48-godišnjim magnatom Niccolom Barattierijem di San Pietrom, koji ju je 2017. ostavio zbog Liz Hurley.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!