Zvijezde / Strane zvijezde
Norveška princeza u vezi s biseksualnim šamanom čiji su klijenti poznati holivudski glumci
www.profimedia.hr

kakav je to krivi spoj?

Norveška princeza u vezi s biseksualnim šamanom čiji su klijenti poznati holivudski glumci

Norveška princeza Martha Louise je početkom tjedna na Instagramu predstavila novog dečka, poznatog šamana iz Los Angelesa

Nova ljubav 47-godišnje norveške princeze Marthe Louise je šaman Durek, pravim imenom Derek Verrett. Otkrila je to sama princeza na Instagramu u ponedjeljak, a novoga je dečka nazvala svojom "srodnom dušom".

Šaman je dan poslije sletio u Norvešku kako bi sa svojom djevojkom započeo turneju od pet gradova na kojoj će oboje biti govornici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on May 12, 2019 at 12:52pm PDT

Izvor je za Daily Mail rekao da su "ludo zaljubljeni" i da je princeza bila jedna od njegovih klijentica. "Zaljubljivanje u klijenticu je bila zadnja stvar na šamanovom umu, ali privlačnost je jednostavno bila prejaka", otkrio je.

"Oboje vjeruju kako su se poznavali tijekom mnogih prijašnjih života i da u ovom životu mogu pomoći u liječenju svijeta sa svojim plemenom, njihovim sljedbenicima. Durek vjeruje da je bio kralj u prošlom životu i da su on i princeza Martha bili suprug i supruga u više života", kazao je prijatelj para za Daily Mail.

Šaman je u utorak s dvjema nećakinjama stigao u Oslo, a novinarima je rekao da je došao da "dijeli ljubav". Počevši od ovog vikenda, on i princeza će započeti s turnejom po pet gradova diljem Norveške i Danske, gdje će publiku odvesti na "putovanje u životne misterije" koji se fokusiraju na "šamanske vježbe i meditaciju". Karte za događaje efektno nazvane 'Princeza i šaman' prodaju se putem interneta po cijeni od 65 do 140 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Jan 14, 2019 at 5:46am PST

Princeza se 2016. razvela od supruga Arija Behna nakon 14 godina braka, a zajedno imaju troje djece. Kada je na Instagramu objavila svoju novu romansu, obračunala se s kritičarima i odgovorila im da ne želi slijepo slijediti društvene norme.

S druge strane, njen novi odabranik tvrdi da je postao svjestan svojih šamanskih sposobnosti kao dvogodišnjak, ali ih je tek s 11. počeo trenirati. Verrettova majka norveško-indijskih korijena navodno je davno predvidjela da će se njen sin zaljubiti u razvedenu princezu iz zemlje njenih predaka.

Na društvenim mrežama Dureku piše da je romantično zainteresiran i za muškarce i žene, a među njegovim slavnim klijenticama su Gwyneth Paltrow, Nina Dobrev i Rosario Dawson.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!