Zvijezde / Strane zvijezde
Emilia Clarke se oprostila od 'Igre prijestolja' emotivnom objavom na Instagramu
www.profimedia.hr

rasplakala fanove

Emilia Clarke se oprostila od 'Igre prijestolja' emotivnom objavom na Instagramu

Nakon osam sezona i 73 epizode, popularna HBO-ova serija 'Igra prijestolja' došla je do svog kraja s nekoliko šokantnih iznenađenja

Emilia Clarke, britanska glumica koja je u osam sezona 'Igre prijestolja' glumila Daenerys Targaryen, emotivno se oprostila od serije na Instagramu.

>> Zvijezda 'Igre prijestolja' progovorila o teškoj bolesti: 'Morali su mi otvarati lubanju, nisam se mogla sjetiti kako se zovem'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uoči prikazivanja posljednje epizode svojom je dirljivom porukom i fotografijama rastužila obožavatelje.

"Dok sam tražila riječi za pisanje ovog posta ostala sam zatečena činjenicom koliko toga želim reći, a koliko mi riječi djeluju maleno s obzirom na ono koliko mi ova serija i Dany znače. Poglavlje majke zmajeva zauzelo je čitav moj odrasli život. Ova žena je zauzela čitavo moje srce. Preznojavala sam se u plamenu vatre zmaja, pustila mnoge suze za one koji su prerano napustili našu obitelj, i mozgala i mozgala pokušavajući dati Khaleesi i majstorskim riječima, djelima (i imenima) koje sam dobila, ono što zaslužuju", napisala je glumica uz četiri fotografije sa snimanja serije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke on May 19, 2019 at 9:37am PDT

"'Igra prijestolja' oblikovala me kao ženu, kao glumicu i kao ljudsko biće. Samo bih voljela da je moj dragi tata sada ovdje da vidi koliko smo daleko doletjeli. Ali vama, dragi, ljubazni, čarobni obožavatelji, puno zahvaljujem na vašem stalnom praćenju onoga što smo napravili i onoga što sam učinila s likom koji je već bio u srcima mnogih prije nego što sam ja na sebe stavila platinastu periku snova. Bez vas nema nas. I sada je naša smjena završila", zaključila je Emilia.

U 15 sati od objave, fotke su skupile više od pet milijuna lajkova i mnoštvo emotivnih komentara obožavatelja.

Sophie Turner, koja je utjelovila Sansu Stark, na Instagramu se oprostila od svog lika. 

"Sansa, hvala ti što si me naučila što je hrabrost i istinska snaga. Hvala ti što si me naučila da budem ljubazna i strpljiva i da se vodim ljubavlju. S tobom sam odrasla. Zaljubila sam se u tebe kad sam imala 13, a deset godina kasnije... S 23 te ostavljam, ali nikad neću ostaviti ono čemu si me naučila. Seriji i svim nevjerojatnim ljudima koji su ju radili, hvala vam što ste mi dali najbolji život i najbolje lekcije iz glume. Bez vas ne bih bila ova osoba koja danas jesam. Hvala vam što ste mi dali priliku prije toliko godina. I na kraju, hvala obožavateljima što ste se zaljubili u ove likove i podupirali seriju od početka do kraja. To će mi nedostajati više od ičega", napisala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sansa, Thank you for teaching me resilience, bravery and what true strength really is. Thank you teaching me to be kind and patient and to lead with love. I grew up with you. I fell in love with you at 13 and now 10 years on.. at 23 I leave you behind, but I will never leave behind what you’ve taught me. To the show and the incredible people who make it, thank you for giving me the best life and drama lessons I could have ever asked for. Without you I wouldn’t be the person I am today. Thank you for giving me this chance all those years ago. And finally to the fans. Thank you for falling in love with these characters and supporting this show right through till the end. I’ll miss this more than anything.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on May 19, 2019 at 1:12pm PDT

 

Nakon osam sezona i 73 epizode, 'Igra prijestolja' došla je do svog kraja. U zadnjoj epizodi srednjovjekovna 'fantasy' serija na temelju romana George R.R. Martina završila je svoju priču za mnoge likove i isprepletene zaplete.

Velika konkurencija za Željezno prijestolje, kojim predsjeda kralj i koje je sačinjeno od stotine mačeva, prvotno je završila smrću te nakon toga nevjerojatnim izborom nasljednika izmišljenog kraljevstva Westeros.

Time je zaključena priča serije koja je perjanica izdavačke kuće HBO, a zadnja sezona je predmet mnogih rasprava, gdje su i fanovi i kritičari neke zaplete smatrali problematičnim, pogotovo u pitanju razvoja jednog od likova u priči.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!