Zvijezde / Strane zvijezde
Rat YouTubera već danima trese beauty zajednicu. Znači li ovaj potez Jeffreeja Stara konačni kraj drame?
Instagram

Hoće li se pomiriti?

Rat YouTubera već danima trese beauty zajednicu. Znači li ovaj potez Jeffreeja Stara konačni kraj drame?

YouTube zajednicu već tjednima trese drama između influencera koja je poprimila nevjerojatne razmjere

Svađa između Tati Westbrook, Jamesa Chalresa i Jeffreeja Stara dosegnula je vrhunac videom koji je 19-godišnji James Charles stavio na svoj profil, a u kojem odgovara na brojne optužbe. 

Pokazao je, između ostalog, sve poruke koje je razmijenio s Tati i Jeffreejem. Kontroverzni Jeffree je, naime, slao prijeteće poruke Jamesu Charlesu koje su razbjesnile javnost.

Javna isprika

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Samo dva dana kasnije, Jeffree Star objavio je video pomirenja pod nazivom 'Nikad više ovo neću učiniti.' U videu je milijunaš otkrio kako se "ubacio u nešto u što nije trebao" jer je zauzeo Tatinu stranu priču i izjavio da je James Charles "prijetnja društvu."

U izrazito miroljubivom videu Jeffree je dodao kako se želi promijeniti i priznao svoje pogreške. Uskoro je uslijedio dugačak post Tati koja je dodala kako s Jamesom Charlesom komunicira preko treće osobe, a onda je i sami 19-godišnjak objavio svoj 'posljednji' komentar na čitavu situaciju. 

"Hvala Jeffree i Tati za izjave. Slažem se s vama da je vrijeme da nastavimo, neću više o tome javno pričati, ali nadam se da ćemo razgovarati kad ćemo biti spremni. Ovaj je tjedan bio grozan za sve nas", 

 

 

Što se dogodilo?

Poznati YouTuber James Charles prije svega nekoliko dana imao je oko 16 milijuna pratitelja na svom profilu. Međutim, zbog svađe koja je izbila između njega i dugogodišnje make up guruice Tati Westbrook, izgubio je više od 3 milijuna subscribera. Tati je, naime, objavila video u kojem je javno izložila sav Jamesov 'prljavi veš.' 

U sve se vrlo brzo upleo slavni, kontroverzni influencer Jeffree Star i oštro napao Jamesa Charlesa, kojeg je Tati između ostalog optužila da seksualno manipulira straight mladićima.

Video Jamesa Charlesa promijenio ploču

James Charles pripremio je jaki odgovor. Otkrio je sve screenshotove poruka koje je razmijenio s Jeffreejem i Tati koji su od njega stariji više od 10 godina. Javnost je osobito bila zgrožena porukama 33-godišnjeg Jeffreeja koji je mlađahnom YouTuberu slao prijeteće poruke i vrijeđao ga. 

Mogu li ove isprike doista značiti kraj jedne od najvećih YouTube drama?

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!