Zvijezde / Strane zvijezde
Keanu Reeves je holivudski 'dobri dečko', a ovo je još jedna priča koja to potvrđuje
www.profimedia.hr

prizemljeni glumac

Keanu Reeves je holivudski 'dobri dečko', a ovo je još jedna priča koja to potvrđuje

Priča jednog Australca o slučajnom susretu s Reevesom je zaludjela Twitter

Keanu Reeves je s razlogom jedan od omiljenih glumaca, a posebno su na glasu njegova prizemnost i cijenjenje obožavatelja.

>> Keanu Reeves je novo zaštitno lice Yvesa Sainta Laurenta i internet luduje za fotkama iz kampanje

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Keanu Reeves zna što se događa kada umremo 

Jedan je Australac na Twitteru podijelio priču o slavnom glumcu kojeg je slučajno upoznao kada je kao 16-godišnjak radio na blagajni kina u Sydneyju.

"U čast 'Johna Wicka 3' imam jednu priču o Keaneu Reevesu", započeo je James Dator.

"Keanu je došao u kino u kojem sam radio u Sydneyu 2001. Tada je radio na 'Matrixu'. Bilo je to tiha srijeda ujutro i gotovo nitko nije bio u kinu", napisao je Australac.

"Radim na blagajni, dosađujem se i odjednom ulazi tip u trapericama, kožnjaku i s jahačkom kacigom na glavi. Čudnom jahačkom kacigom. Trebalo mi je oko 30 sekundi da ignoriram kacigu i da shvatim da je to Keanu Reeves. Htio je kartu za 'From Hell', film Johnnyja Deppa. Toliko sam bio šokiran što je zvijezda ispred mene da sam učinio što bi svaki 16-godišnjak na mom mjestu učinio. Rekao sam da bih mu htio dati svoj popust za zaposlenike. To bi značilo da bi on morao potpisati list papira i da bih ja dobio autogram", nastavio je Dator.

"'Ne radim ovdje', rekao je Keanu zbunjen mojom ponudom. Usplahirio sam se i naplatio mu po normalnoj cijeni. I sam sam sebe krivio što nisam dobio autogram. Dvije minute kasnije začujem kucanje na vratašcima kutije gdje sam prodavao karte. Mislio sam da je moj šef. Bio je Keanu", kaže.

"'Shvatio sam da si vjerojatno htio moj autogram', rekao mi je. 'Pa sam potpisao ovo', rekao je i dao mi račun s obližnjeg štanda na koji se potpisao. Zatim je bacio sladoled u smeće i otišao pogledati film. Kasnije sam shvatio da je kupio sladoled koji nije htio samo da bi dobio račun da bi se mogao potpisati za 16-godišnjeg idiota", zaključio je svoju nevjerojatnu priču tviteraš.

Jasno, u komentarima su pljuštali komplimenti Keaneu i njegovoj prizemnosti u interakciji s obožavateljima, a Dator je kasnije napisao da mora ugasiti mobitel jer mu stalno pristižu notifikacije oduševljenih fanova.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!