Zvijezde / Strane zvijezde
Emilia Clarke otkrila da je proučavala Hitlerove snimke za svoj pobjednički govor u zadnjoj epizodi 'Igre prijestolja'
www.profimedia.hr

pobjednički govor

Emilia Clarke otkrila da je proučavala Hitlerove snimke za svoj pobjednički govor u zadnjoj epizodi 'Igre prijestolja'

Dok obožavatelji još uvijek procesuiraju finale 'Igre prijestolja', Emilia Clarke (Daenerys) je pojasnila kako se spremala za svoj pobjednički govor iz te epizode

Emilia Clarke, britanska glumica koja je u 'Igri prijestolja' utjelovila 'majku zmajeva' Daenerys Targaryen, otkrila je za Variety da je za potrebe svog pobjedničkog govora u posljednjoj epizodi serije proučavala diktatore poput Adolfa Hiltera.

>> Emilia Clarke se oprostila od 'Igre prijestolja' emotivnom objavom na Instagramu

"Gledala sam puno snimaka, sada se to čini smiješno, diktatora i moćnih vođa koji nisu na engleskom da vidim mogu li shvatiti što govore iako ne znam jezik. I zbilja sam mogla! Apsolutno možete razumjeti što Hilter govori", rekla je Emilia.

>> Throwback: Pogledajte kako su glavni glumci 'Igre prijestolja' izgledali na početku snimanja serije

"Pomislila sam: 'Ako mogu vjerovati u svaku riječ koju izgovaram, onda gledatelji neće morati toliko gledati titlove'", dodala je zvijezda hit serije.

Osim što je morala naučiti nepostojeći jezik, govor je bio poprilično dug, zbog čega je glumica mjesecima ostajala budna dokasno kako bi ga savršeno uvježbala.

"Onda se dogodila najčudnija stvar. Došla sam na set, nisam trebala probu i cijeli sam govor izvela savršeno iz prvog pokušaja", kazala je Emilia.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!