Zvijezde / Strane zvijezde
Karleuša stala uz Severinu: 'Kao društvo smo dodirnuli dno...'
Instagram

rat protiv medija

Karleuša stala uz Severinu: 'Kao društvo smo dodirnuli dno...'

Severina je jučer reagirala na napise jednog srpskog tabloida koji je napisao da je pokušala ubiti bivšeg partnera, a onda je dobila neočekivanu podršku od Karleuše

Iako se godinama šuška da dvije regionalne glazbene dive nisu u dobrim odnosima, Severinu i Jelenu Karleušu je povezao rat protiv srpskih tabloida.

>> Severina šokirala objavom: 'Od oca svog djeteta dobila sam neslužbeni status ubojice'

>> Popović pronašao nepoznati zapaljivi predmet pred kućom: Optužuje Severininog supruga Kojića za podmetanje

Naime, folk pjevačica je reagirala na naslovnicu Srpskog telegrafa koju je njena kolegica objavila na Instagramu i na kojoj ju optužuju da je pokušala ubiti svog bivšeg partnera Milana Popovića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on May 30, 2019 at 12:55am PDT

"U normalnoj pravnoj državi, u državi gdje postoji pravda i gdje se poštuje zakon, za ovakav stravičan naslov i klevetu, urednik bi kazneno odgovarao po kratkom postupku, dobila bi višemilijunsku odštetu i oglasile bi se sve službene i neslužbene institucije. Ovako nešto ne postoji nigdje osim u Srbiji. I svi šute i gledaju. Neka im služi na (ne)čast. Kao društvo smo dodirnuli dno jer smo dozvolili bagri da se ovako osili i krši zakon bez straha od bilo kakve posljedice. O moralnim aspektima napada na jednu ženu, majku, njeno ime, čast, ugled, dostojanstvo, pravo... O tome i da ne govorim. Bruka i sramota", poručila je Jelena Severini u komentarima na Instagramu.

Podsjetimo, Severina Kojić i Milan Popović se već godinama na sudu bore oko skrbništva nad sinom, a srpski je poduzetnik jučer optužio Igora Kojića da mu je podmetnuo eksplozivnu napravu pred vratima kuće. U cijeli je slučaj kasnije upletena policija koja je dokazala da se ne radi o eksplozivnoj napravi, ali je nastavljena istraga.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!