Zvijezde / Strane zvijezde
Još jedan dokaz da se ne podnose? Meghan i Harry ne žele više raditi u Zakladi s Williamom i Kate
AP

raspad 'fantastične četvorke'

Još jedan dokaz da se ne podnose? Meghan i Harry ne žele više raditi u Zakladi s Williamom i Kate

Samo 15 mjeseci nakon što su prvi i jedini put u javnosti promovirali Kraljevsku zakladu, Meghan i Harry navodno ju napuštaju

Meghan Markle i princ Harry još su jednim potezom pojačali glasine da nisu u dobrim odnosom s princom Williamom i njegovom suprugom Kate Middleton

Naime, The Sun piše da su vojvotkinja i vojvoda od Sussexa odlučili napustiti Kraljevsku dobrotvornu zakladu čiji su članovi bili zajedno s Williamom i Kate. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Fantastična četvorka: kraljevski parovi prvi put zajedno na službenom događanju

AP

Samo 15 mjeseci nakon što su prvi i jedini put u javnosti promovirali tu Zakladu, 'fantastična četvorka' se raspala i odvojila. Oba para planiraju nastaviti s dobrotvornim radom, ali zasebno, a unatoč razdvajanju, neće se prestati međusobno podržavati. 

Očekuje se kako će vijest o Meghaninu i Harryjevu izdvajanju iz Zaklade biti potvrđena 19. lipnja na sastanku odbora.

Kraljevsku zakladu osnovali su William i Harry prije 10 godina. Kate joj se pridružila 2011., a Meghan prošle godine nakon vjenčanja u svibnju. 

I dok se britanska javnost pita je li to nastavak zahlađivanja odnosa nakon što su se Meghan i Harry preselili iz Kensingtonske palače u Frogmore Cottage, a nedavno i napravili odvojeni Instagram profil, neki izvori tvrde da se parovi razilaze u mišljenjima oko određenih stvari i da Meghan i Harry ne žele raditi sve identično kao William i Kate. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!