Zvijezde / Strane zvijezde
Brad Pitt zaprijetio Angelini Jolie jer namjerno odugovlači s procesom rastave
www.profimedia.hr

dozlogrdilo mu je

Brad Pitt zaprijetio Angelini Jolie jer namjerno odugovlači s procesom rastave

Gotovo tri godine nakon što su se razišli, glumcu je prisjelo što Angelina iz mjeseca u mjesec odugovlači s razvodom

Brad Pitt je navodno dao bivšoj supruzi Angelini Jolie postavio ultimatum da napokon potpiše papire za razvod ili će se u protivnom suočiti s novčanom kaznom, piše The Sun.

Gotovo tri godine su prošle od početka procesa rastave, a glumcu je sada navodno sve prisjelo i smatra da glumica namjerno odugovlači s cijelim procesom.

Brad je navodno od suca zatražio točan datum za konačni razvod, a ukoliko se proces ne bude ispoštovao ili se ne odvije očekivanom brzinom, njegova će bivša surpuga dobiti novčanu kaznu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AngelinaJolie Pitt & BradPitt (@mybrangelina) on Jun 6, 2019 at 10:24am PDT

Izvor blizak glumcu tvrdi da je on pokazao "nevjerojatno strpljenje" tijekom iscrpljujućeg procesa, ali da je sada "gurnut do krajnjih granica" i da mu je "konačno prekipjelo". Dosadilo mu je "stalno odgađanje i prebacivanje datuma", a sada je uvjeren da Angelina to radi namjerno.

"Odugovlači iz mjeseca u mjesec, to joj je postalo poput igre", izjavio je isti izvor.

Proteklih se mjeseci sve više šuškalo o tome da Angie namjerno odugovlači s procesom razvoda u nadi da će se Brad predomisliti i vratiti joj se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by johnny & Lee min ho & angie (@johnnydeppsingle) on Jun 4, 2019 at 11:46am PDT

No, sud je nedavno donio odluku da su oboje zakonski slobodni, ali razvod još uvijek nije finaliziran zbog komplikacija oko skrbništva i financija.

Nakon dvije i pol godine povlačenja po sudovima Bradu je prekipjelo i samo želi da mu proces prestane visjeti nad glavom.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!