Zvijezde / Strane zvijezde
Selena Gomez obrisala zadnju fotku Justina Biebera s Instagrama
www.profimedia.hr

godinu dana nakon prekida

Selena Gomez obrisala zadnju fotku Justina Biebera s Instagrama

Bieber je jako brzo prebolio Selenu, a samo šest mjeseci nakon objave fotke oženio se s Hailey Baldwin

Nestao je posljednji trag Justina Biebera s Instagram profila Selene Gomez.

>> Selena Gomez je kraljica Instagrama iako nema najviše pratitelja

Naime, pjevačica je izbrisala posljednju preostalu fotku svog bivšeg dečka na kojoj mu je prošlog ožujka zaželjela sretan rođendan.

"1. ožujka 1994. rođen je netko koga znam i tko je jako cool", napisala je tada Selena uz fotografiju na kojoj nasmijana prstom upire u Bieberovu fotografiju.

Tada su rasplamsali svoju romansu koja se ponovno ugasila nedugo nakon objave. Justin se nakon prekida vratio bivšoj ljubavi i sadašnjoj supruzi Hailey Baldwin. Zaručili su se već u srpnju prošle godine, a vjenčali u rujnu.

Iako Selena još nije oglasila oko romanse, pjevač se više puta osvrnuo na prošlu vezu. "Apsolutno sam volio i još uvijek volim Selenu, uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu, ali strašno sam zaljubljen u svoju suprugu i ona je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila i točka", napisao je u komentarima na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Fashion Wolf (@thefashionwolff) on Jun 11, 2019 at 12:04am PDT

"Ovo je odgovor svim nezrelim, bolesnim ljudima koji šalju Hailey bolne poruke poput 'uvijek se vrati Seleni' ili 'Selena je bolja za njega'. Nemate pojma o mom životu i što je dobro za mene. Hailey je moja mladenka i točka. Ako vam se to ne sviđa ili to ne podržavate to znači da ne podržavate mene, a ako me ne podržavate niste obožavatelj ni dobra osoba", dodao je pjevač.

S druge strane, iako je Selena izbrisala sve tragove veze s Bieberom, fotografije s Weekndom, s kojim je bila u vezi 10 mjeseci, još su uvijek na njenom profilu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!