Zvijezde / Strane zvijezde
Rihanna: 'Zaljubljena sam, a najviše od svega želim postati majka'
www.profimedia.hr

novi korak

Rihanna: 'Zaljubljena sam, a najviše od svega želim postati majka'

Megauspješna kao pjevačica, dizajnerica i poduzetnica, a izgleda da je spremna i za još jednu životnu ulogu

Rihannini iznimno uspješni poduhvati u različitim industrijama su vrijedni divljenja. Ima je posvuda, od donjeg rublja, preko glazbe, do mode, a javnost hipnotizirano prati svaki njen novi korak.

>> Upisala se u povijest: Rihanna je službeno najbogatija žena u glazbenoj industriji

U najnovijem intervjuu otvorila se glumici Sarah Paulson, kolegici iz filma 'Oceanovih osam'. Popričale su o ljubavi, majčinstvu, religiji, sramežljivosti i vjeri.

>> Otkriće godine: Izgleda da smo Rihannino ime cijelo vrijeme pogrešno izgovarali

Pjevačica tvrdi da javnost nije svjesna koliko je zapravo sramežljiva i da je njeno samopouzdanje "najveća zabluda" o njoj.

Rihanna je otkrila da kasni s izlaskom novog albuma zbog drugih projekata. "Prije bih bila u studiju, samo u studiju, tri cijela mjeseca i onda bi album izašao. Sada je to poput vrtuljka. Jedan dan se bavim modom, drugi dan donjim rubljem, treći dan kozmetikom pa dan nakon toga glazbom. Kao da imam hrpu djece i o svima se trebam brinuti", rekla je zaposlena Barbadošanka.

Budući da nije precizirala datum izlaska novog albuma, uslijedila su pitanja o ljubavnom životu. Paulson je upitala Rihannu je li zaljubljena, na što je odgovorila: "Naravno da jesam", a kada je glumica pitala s kim je u vezi, odgovorila joj je u svom stilu: "Googlaj".

Rihanna je od 2017. u vezi s biznismenom Hassanom Jameelom, ali to nikada nije potvrdila iako su više puta uhvaćeni u izmjenjivanju nježnosti. Nedavno su fotografirani na zajedničkom odmoru s Jameelovom obitelji na amalfijskoj obali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @NikkiOH (@nikkioh.co) on Jun 10, 2019 at 5:14pm PDT

Kada je Paulson 'načela' temu braka, Rihanna je samo kratko odgovorila: "Samo bog to zna, curo. Mi planiramo, a bog se smije".

No, majčinstvo je tema o čemu ima izgrađeno mišljenje. "Više od svega u životu želim biti majka", odgovorila je kolegici.

Pjevačica je u više navrata pokazivala svoju privrženost prema djeci, a često dijeli fotografije sa svojom nećakinjom Majesty.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!