Zvijezde / Strane zvijezde
I ona je varala: Khloe Kardashian je bila Tristanova ljubavnica dok je on bio s drugom ženom
www.profimedia.hr

tko može, neka prati

I ona je varala: Khloe Kardashian je bila Tristanova ljubavnica dok je on bio s drugom ženom

Izreka 'Ako je prevario s tobom, varat će i tebe' pokazala se istinitom u slučaju Khloe Kardashian

Khloe Kardashian je bila ljubavnica Tristana Thompsona, otkrili su to sudski dokumenti Jordan Craig, majke njegovog prvog djeteta.

Tako piše u zahtjevu za uzdržavanje djeteta koje je podneseno prošle godine. Craig je tada napisala da je bila u vezi s košarkašem Cleveland Cavaliersa i ubrzo zatrudnjela, a onda je otkrila za njegov preljub i ostavila ga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KISS FM ALBANIA - 98.5 Mhz (@kissfmalbania98.5) on Jun 11, 2019 at 1:09am PDT

Baš kao što je kasnije učinio s Khloe, Tristan je uvjerio Jordan da mu se vrati rekavši da će se "promijeniti zbog obitelji". Ipak, košarkaš je nastavio varati i tulumariti pa ga je konačno ostavila i odselila iz zajedničkog doma.

Pretpostavlja se da je Jordan pričala upravo o Khloe kada se s Tristanom sukobila oko žene s kojom su ga uhvatili paparazzi, a on je cijelo vrijeme nijekao da ju uopće poznaje.

Naime, fotografije košarkaša i reality zvijezde počele su se pojavljivati u kolovozu i rujnu 2016., kada su tulumarili po Los Angelesu i bili na odmoru u Meksiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KaiCyre, Tcraig & JordyC ���� (@jordycfan) on May 13, 2019 at 3:53pm PDT

"Njihova je veza postala javna i sve se pogoršalo. Svaki dan bi izašlo nekoliko članaka koji su se rugali mojoj nesretnoj stvarnosti koja je postala jedna od gorućih tema svih medija zbog žene s kojom je Tristan javno hodao tijekom moje trudnoće", rekla je Jordan.

Dodala je da je taj preljub imao veliki utjecaj na njenu trudnoću sa sinom Princeom, koji je srećom rođen zdrav u prosincu 2016.

"To je donijelo ogromnu količinu negativne, neželjene pozornosti i stresa u moj život, a što je najgore, u moju trudnoću. Moj opstetičar mi je naredio da ostanem u krevetu zbog visoke razine stresa, što je kasnije uzrokovalo ozbiljne komplikacije u trudnoći", rekla je Tristanova bivša djevojka.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!