Zvijezde / Strane zvijezde
Miley Cyrus: 'Dobro je vidjeti da su svi glupi kao što su bili 2009. godine!'
www.profimedia.hr

originalna čestitka

Miley Cyrus: 'Dobro je vidjeti da su svi glupi kao što su bili 2009. godine!'

Nakon 10 godina prekida, pomirenja i tone drame, Miley Cyrus i Liam Hemsworth napokon su se vjenčali krajem prošle godine. A ovih su dana proslavili 10. godišnjicu veze

Miley Cyrus i Liam Hemsworth proslavili su 10. godišnjicu veze, a pjevačica je tu priliku iskoristila i za demantiranje glasina da su na rubu prekida. 

Na Instagramu je objavila screenshot naslova jednog američkog tabloida koji glasi (u slobodnom prijevodu): 'Šuška se da su Miley Cyrus i Liam Hemsworth prekinuli'. 

>> Par koji je preživio sve: Liam Hemsworth i Miley Cyrus su se zaručili kao tinejdžeri, prekinuli vezu pa ponovno zaručili i vjenčali 

 

Instagram 

"Sretna ti 10. godišnjica, ljubavi. Dobro je vidjeti da su svi glupi kao što su bili 2009. godine! Neke stvari se nikad ne mijenjaju... I nadam se da su tvoji osjećaji prema meni jedna od tih stvari", napisala je Miley. 

Slavni par je bio u vezi s prekidima devet godina prije nego što su se vjenčali na Božić prošle godine. 

>> Novopečeni supružnici 'pomeli' druge parove: Miley Cyrus i Liam Hemsworth zablistali

Instagram

Upoznali su se 2009. na snimanju filma 'The Last Song' i ubrzo se zaljubili. Fotografijom na kojoj se ljube u oceanu, a koja je jedna od scena u filmu, Miley je također na društvenim mrežama obilježila njihovu godišnjicu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!