Zvijezde / Strane zvijezde
Bila je Miss Universe, a sad je osvojila još jednu titulu: Olivia Culpo je najseksi žena na svijetu
www.profimedia.hr

obožavaju je i muškarci i žene

Bila je Miss Universe, a sad je osvojila još jednu titulu: Olivia Culpo je najseksi žena na svijetu

Olivia Culpo danas je jedna od najpoznatijih modnih influencerica, a obožavaju je i žene i muškarci

Časopis Maxim svake godine bila najseksi ženu na svijetu, a ta je titula ove godine pripala Oliviji Culpo

Nekadašnja Miss Universe danas je jedna od najpoznatijih modnih influencerica na Instagramu, a zbog svog besprijekornog stila redovito završava na listama najbolje odjevenih žena u Hollywoodu. 

Cuplo se modelingom počela baviti 2010., a dvije godine kasnije postala je Miss SAD-a, a zatim i Miss Universe. Bila je prva pobjednica iz SAD-a na tom natjecanju nakon 15 godina. 

No, 27-godišnja Olivia je puno više od samo lijepog lica. Odlično pjeva i svira violončelo pa svojim pratiteljima na Instagramu često priredi 'mini koncert'. Bavi se i obiteljskim poslom, a to je vođenje restorana svog oca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say hello to da .....

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on May 1, 2019 at 6:40pm PDT

Olivia je dvije godine bila u vezi s Nickom Jonasom, a nakon prekida 2015. započela je vezu s igračem američkog nogometa, Dannyjem Amendolom. No, ni ta veza nije imala sretan kraj - prekinuli su u travnju, a Amendola je nakon toga izjavio da Culpo opsjednuta objavljivanjem svog života na društvenim mrežama te da samo želi biti primijećena i na internetu i u Hollywoodu.

www.profimedia.hr

Sličnog je mišljenja i Nick, današnji suprug Priyanke Chopre. Oliviji je posvetio pjesmu 'Jealous' u kojoj pjeva "želio bih da nisi sve morala objaviti, želio bih da si nešto sačuvala samo za mene".

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!