Zvijezde / Strane zvijezde
Tristan Thompson platio bivšoj kako ne bi hodala s drugim muškarcima i to dok je on već bio s Khloe Kardashian
Instagram

wtf

Tristan Thompson platio bivšoj kako ne bi hodala s drugim muškarcima i to dok je on već bio s Khloe Kardashian

Cure novi detalji drame između Tristana, Khloe i njegove bivše djevojke Jordan Craig

Problematični košarkaš i preljubnik Tristan Thompson optužen je da je davao 'mito' bivšoj curi Jordan Craig (s kojom je čekao dijete kad je počeo hodati s Khloe) u zamjenu za to da ne ulazi u veze s drugim muškarcima - i to iako je on već bio s Khloe Kardashian. 

>> I ona je varala: Khloe Kardashian je bila Tristanova ljubavnica dok je on bio s drugom ženom

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Khloe se oglasila oko navoda da je bila Tristanova ljubavnica: 'Koristio je odvjetnike i majku da me uvjeri da je samac'

 

 

Ovi novi podaci isplivali su nakon što se otkrilo da je Khloe zapravo bila Tristanova ljubavnica, a zatim je i ona sama odlučila objasniti svoju stranu priče. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More blessings

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on May 14, 2019 at 12:26pm PDT

 

NBA igrač navodno je dao 112 tisuća dolara kako bi njegova bivša ostala 'solo', tvrdi RadarOnline.com.

Prema sudskim dokumentima, 27-godišnjakinja je rekla Tristanovom odvjetniku da joj je novac dao nakon što je kupila dom u Los Angelesu, a tvrdi da je košarkaš tražio da 'ne hoda i ne razgovara ni sa kim.'

Dokumenti su isplivali u tužbi koju je Jordan podignula protiv Tristana zbog alimentacije za sina Princea, koji se rodio četiri mjeseca nakon što su Khloe i Tristan prohodali. 

"Novac koji mi je Tristan značio je da će mi on pomoći [s financijama i sinom] ako ne pričam ili ne hodam s drugima", izjavila je navodno Jordan njegovom odvjetniku Peteru Lauzonu o cijelom incidentu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jordan said if I’m gonna tell it, then I’m gonna tell it all� According to RadarOnline.com #JordanCraig, claimed #TristanThompson gave her more than $100,000 not to date other men — even though he was already dating #Khloekardashian at the time� In her January 31, 2019 child support battle deposition only obtained by Radar, Craig, 27, testified Thompson, 28, gave her $112,000 soon after she purchased her Los Angeles home in November 2017. When asked by Thompson’s attorney, Peter Lauzon, why she believes her baby daddy gave her that money, Craig replied, “Well, if we really want to put this on here, that was part of a bribe.” When pressed further by Lauzon about the alleged bribe, Craig said in her deposition, “That he [Thompson] would help me if I wasn’t, like, dating anybody or talking to anybody, and that I would have to come see him.” When asked what she did with the money and whether she accepted a bribe, Craig said she did so for her son’s sake and to also pay loans to her mother and sister, who helped her with the financing for her home. During a contentious back and forth between Lauzon and the model blogger, Craig said she still owes “a lot” on the home, but spent about $16,000 to remodel Prince’s room to look like a castle. Craig also said she spent $20,000 to build a pool for her son, who loves to swim. Craig said, “I need help, Peter. Why do you think we’re here, Peter,” to Thompson’s attorney. Lauzon replied, “To squeeze my client for more money so you can afford another $16,000 castle for your kid.” Craig shot back and said she and Thompson had agreed on that expense. As Radar previously reported, Craig said Thompson only saw Prince a total of nine times in a November 1, 2018 declaration, and that the Cleveland Cavaliers player did not make efforts to see his son. #TristanThompson #KhloeThompson

A post shared by TheWriteFashion (@writetoliv) on Jun 12, 2019 at 1:25pm PDT

 

Priznala je da je prihvatila novac za dobrobit svog sina Princea, a dodala je da je dio novca dala svojoj obitelji zbog dugova u koje je upala zbog kuće u Los Angelesu.

Tristan se oglasio o optužbama i objasni kako "nitko nikad nije spomenuo viđanje drugih muškaraca." 

No, postalo je sumnjivo jer je dodao: "Sve što sam zamolio je - ako si slobodna žena, tražim da ne dovodiš nepoznate muškarce kraj mog djeteta."

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!