Zvijezde / Strane zvijezde
Trump: 'Kim Kardashian će biti jedna od najuspješnijih odvjetnica, ima dobre gene'
www.profimedia.hr

posjet bijeloj kući

Trump: 'Kim Kardashian će biti jedna od najuspješnijih odvjetnica, ima dobre gene'

Kim Kardashian je jučer posjetila Bijelu kuću kako bi predstavila svoj novi projekt, a Donald Trump je za nju imao samo riječi hvale

Kim Kardashian West je jučer u Bijeloj kući najavila novi projekt namijenjen bivšim zatvorenicima koji će im pomoći s prijevozom do i od poslova ili intervjua za posao.

Uvodnu riječ je održao predsjednik Trump koji je za reality zvijezdu imao samo riječi hvale. Priznao je njenu ulogu u donošenju zakona 'First Step' koji je potpisan u prosincu i koji se fokusira na pomoć bivšim zatvorenicima u traženju posla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena & Kylie Updates FANPAGE (@gomezjennerdaily) on Jun 14, 2019 at 1:17am PDT

Trump se zahvalio i svojoj kćeri Ivanki i zetu Jaredu Kushneru koji su pomogli 'pogurati' zakon, a među gostima je bio i Kimin suprug Kanye, inače otvoreni pristaša američkog predsjednika.

"Htio bih pozvati posebnu gošću i snažnu zagovornicu reforme pravosuđa, kao i dobru osobu koja studira pravo. Ona je jedna od najuspješnijih osoba u showbusinessu, a postat će jedna od najuspješnijih odvjetnica. Znao sam njenog oca, i kažem vam, ima dobre gene - dobre gene za sve. Bila je prava prijateljica i njen suprug je moj pravi prijatelj", rekao je Trump i pozvao Kim za govornicu.

Kim je u svom govoru rekla da je potrebno još puno truda kako bi se pomoglo bivšim zatvorenicima u njihovoj lakšoj asimilaciji na vanjski svijet, posebno kada je riječ o pronalasku smještaja, kao i prijevozu do i od poslova i intervjua za posao.

Zahvalila se Trumpu na suosjećanju i podršci za njenu inicijativu. "Ovo zaista puno znači mnogim ljudima s kojima sam imala zadovoljstvo razgovarati. Mislim da je svačiji krajnji cilj sigurno društvo, a što više mogućnosti i podrške imaju, svi ćemo biti sigurniji. Zahvalna sam svima i jako ponosna na partnerstvo s organizacijom za prijevoz, hvala vam", rekla je Kim u svom govoru.

Prije svog pojavljivanja reality zvijezda je na društvenim mrežama napisala da će održati govor u Bijeloj kući, a najavila je još partnerstava između vlade i privatnog sektora.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!