Zvijezde / Strane zvijezde
Jennifer Aniston kao da ne stari, a sada je poznata tajna njenog mladolikog izgleda
www.profimedia.hr

50-godišnja glumica

Jennifer Aniston kao da ne stari, a sada je poznata tajna njenog mladolikog izgleda

Osobni trener Jennifer Aniston i drugih poznatih dama otkrio je svoje najbolje savjete kojima motivira klijentice

Leyon Azubuike, osobni trener 50-godišnje Jennifer Aniston, otkrio je tajnu atletske figure i mladolikog izgleda svoje poznate klijentice.

U intervjuu za časopis Women's Health podijelio je neke svoje efikasne savjete kojima motivira poznate dame za vježbanje u teretani.

Trener tvrdi da je najvažnije konzumirati dovoljno vode prije treninga, dok je drugi važan savjet šest do sedam sati sna svake noći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) on Jun 13, 2019 at 3:37am PDT

"Najčešća zabluda i pogreška u vezi s hidratizacijom jest ta što se ljudi sjete piti vodu samo kada su žedni i tada je se napiju odjednom previše. Ako to učinite prije samog treninga, osjećat ćete se teško", objasnio je Leyon.

Trener savjetuje i konzumaciju zdravih masnoća, poput avokada, kokosovog i ribljeg ulja i lososa.

Na svom je Instagramu podijelio fotografiju na kojoj drži časopis na čijoj je naslovnici upravo Jennifer. Očito je jako ponosan na liniju svoje klijentice za koju je itekako zaslužan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leyon Azubuike (@leyon) on Jun 3, 2019 at 6:05pm PDT

"Tijekom cijele karijere imao sam zadovoljstvo buditi se i svaki dan raditi ono što volim, s ljudima do kojih mi je stalo, s kojima dijelim jednaku energiju, strast i vidjeti njihove transformacije jednostavno je sjajno", zaključio je ovaj trener. Ova naslovnica mi je jako, jako posebna jer je riječ o nevjerojatnom ljudskom biću, osobi koju mi je zadovoljstvo imati u životu. Ponosan sam na tebe, Jen, i zauvijek ću biti ponosan što sam ti trener", napisao je prošle godine na Instagramu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!