Zvijezde / Strane zvijezde
Jennifer Lawrence grcala u suzama jer joj se nitko nije pojavio na djevojačkoj zabavi
www.profimedia.hr

razočarana oskarovka

Jennifer Lawrence grcala u suzama jer joj se nitko nije pojavio na djevojačkoj zabavi

Jennifer je u posljednji tren odlučila organizirati djevojačku zabavu, a onda se jako razočarala kada joj nijedna uzvanica nije mogla doći

Jennifer Lawrence se prije četiri mjeseca zaručila za trgovca umjetninama Cookea Maroneyja.

>> Nakon samo osam mjeseci veze zaručila se jedna od najšarmantnijih holivudskih glumica

Izgleda da se vjenčanje približilo budući da je glumica odlučila organizirazi djevojačku zabavu, ali ona je pošla po zlu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia and Alice��� (@smilingeverdeen) on Jun 5, 2019 at 2:11pm PDT

Naime, Jennifer prvo nije htjela imati djevojačku, ali se u posljednji tren predomislila i sve organizirala. No, njene gošće se nisu mogle odazvati u tako kratkom roku pa nitko od njih nije došao.

"Mislila sam da nisam željela djevojačku zabavu, no onda sam u zadnji tren odlučila da želim. Zatim nitko nije bio dostupan jer je bilo u zadnji čas. I počela sam plakati...nisam čak ni znala zašto plačem. Nisam znala da želim djevojačku zabavu. Osjećala sam se patetično", izjavila je oskarovka u podcastu Naked.

Jennifer je otkrila da je već odabrala prostor za vjenčanje, kao i vjenčanicu pa smo sigurni da je njen veliki dan iza ugla.

Glumica je prošle godine uzela pauzu od Hollywooda i tada se počela viđati s Cookeom. Zaručili su se nakon samo nekoliko mjeseci veze, a opisuje ga kao "najbolju osobu koju je ikad upoznala".

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!