Zvijezde / Strane zvijezde
Fantastična četvorka: Cristiano Ronaldo i Michael Jordan izveli svoje prekrasne partnerice na dupli spoj
www.profimedia.hr

wow

Fantastična četvorka: Cristiano Ronaldo i Michael Jordan izveli svoje prekrasne partnerice na dupli spoj

Poznati igrač Juventusa i njegova glamurozna djevojka Georgina Rodriguez pridružili su se večeri s Michaelom Jordanom i njegovom suprugom

Popularni nogometaš Cristiano Ronaldo i poznata košarkaška legenda Michael Jordan pokazali su kako to izgleda kad jedni od najslavnijih sportaša dogovore dupli spoj sa svojim boljim polovicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

��

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 27, 2019 at 1:29pm PDT

 

Tridesetčetverogodišnji igrač Juventusa i njegova djevojka Georgina Rodriguez sastali se s 57-godišnjim Jordanom i njegovom suprugom Yvette Prieto u Monacu. Izgledaju potpuno oduševljeno na fotografiji koju je objavio Ronaldo i dodao: "Ušli smo u povijest."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We made history ⚽️��

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 23, 2019 at 3:34pm PDT

 

Ronaldo, koji trenutno 'teži' oko 450 milijuna dolara, nosio je svoj tipični look s bijelom majicom i tamnim trapericama, a njegova djevojka Georgina uvukla se u ružičastu haljinu i pokazala svoje adute.

Za razliku od nje, supruga košarkaške ikone koji navodno vrijedi oko dvije milijarde dolara, 40-godišnja Yvette odjenula je casual izdanje odnosno crnu majicu i bijele poderane hlače. Jordan je nosio običnu crnu majicu i hlače, a sve je upotpunio satom.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!