Zvijezde / Strane zvijezde
'Beyhive' na aparatima: Beyonce izbacila novu pjesmu sa soundtracka 'Kralja lavova'
www.profimedia.hr

'spirit'

'Beyhive' na aparatima: Beyonce izbacila novu pjesmu sa soundtracka 'Kralja lavova'

Beyonce u remakeu 'Kralja lavova' daje glas Nali, a producirala je i kurirala soundtrack

Manje od mjesec dana od dolaska remakea 'Kralja lavova' u kina, Disney obožavateljima daje sve više detalja o likovima i glumačkoj postavi.

Jučer su izašle prekrasne fotografije glumaca sa svojim likovima. Beyonce se tako našle licem u lice s Nalom, a Donald Glover sa Simbom.

Još jedna poslastica je došla jučer, i to u vidu nove Beyonceine pjesme 'Spirit' koja će se naći na soundtracku filma. Pjevačica producira i kurira soundtrack, a službeno će izaći još ovog mjeseca kada 'Kralj lavova' dođe u kina.

"'The Lion King: The Gift' je album na kojem su radili glazbenici diljem svijeta, prožet zvukovima Afrike, produciran i kuriran od strane Beyonce, a izaći će 19. srpnja", piše uz Disneyevu najavu pjesme i albuma.

Pjesmu je izvela i napisala sa skladateljima Hansom Zimmerom i Lebom M-om. "Pomagali su joj da novu pjesmu uklopi u film s već utemeljenom glazbenom osobnošću. Lijepo je od njih što su radili s njom da nova pjesma što prirodnije postane dio nove produkcije", rekao je redatelj Jon Favreau.

Beyonce također pjeva novu verziju pjesme iz originalnog filma 'Can You Feel the Love Tonight', na kojoj joj se pridružio Donald Glover.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!