Zvijezde / Strane zvijezde
Brooklyn Beckham šokirao kolege svojim neznanjem: 'Nema pojma o osnovama fotografije'
www.profimedia.hr

precijenjen zbog poznatog prezimena?

Brooklyn Beckham šokirao kolege svojim neznanjem: 'Nema pojma o osnovama fotografije'

Brooklyn Beckham stažira kod legendarnog fotografa Rankina, a prema riječima njegovih kolega, nije se baš dobro snašao

Iako ima tek 20 godina, Brooklyn Beckham već je izdao knjigu svojih fotografija i snimao razne kampanje, no njegovi kolege kažu da nije tako dobar fotograf kao što se čini.

Naime, sin Victorije i Davida Beckhama počeo je stažirati kod legendarnog britanskog fotografa Rankina, a svoje kolege šokirao je neznanjem i nedostatkom osnovih vještina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb� (@brooklynbeckham) on Feb 19, 2018 at 10:50am PST

 

Rankin je bio impresioniran Brooklynovom fotografijom Davida Attenborough koju je snimio u Africi i pozvao ga da kod njega odradi praksu, a njegovi kolege kažu da se nije baš dobro snašao te da ga moraju tretirati kao kompletnog početnika. 

"Svi su znali da Brooklyn treba poraditi na svojim radovima, ali nitko nije očekivao da nema pojma o osnovama. Očekivanja od njega bila su velika, ali nije nas baš impresionirao. Fali mu znanja u mnogočemu, ali pokušava to nadomjestiti svojim entuzijazmom", ispričao je izvor za The Sun. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb� (@brooklynbeckham) on Aug 3, 2017 at 12:03pm PDT

 

Brooklyn je 2017. upisao studij fotografije u New Yorku, ali je nakon samo godinu dana odustao od školovanja jer mu je navodno jako nedostajala obitelj koja živi u Velikoj Britaniji. 

Unatoč tome, Beckham je dobio priliku snimati kampanju za Burberry, a nedavno je snimao svoju djevojku Hanu Cross za naslovnicu Wonderland Magazinea, kao i glumce Taarona Egertona i Jamieja Bella.

 

 

S jedva navršenih 18 godina izdao je knjigu koja je, unatoč lošim kritikama i kritičara i mnogih njegovih fanova, dospijela na listu bestselera The Sunday Timesa. 

"Njegova knjiga ne zaslužuje čak ni zvjezdicu. Većina nas radi bolje fotke s mobitelima", komentirao je jedan obožavatelj, dok je drugi dodao da se radi o "zbrkanim djelima privilegiranog klinca sa slavnim prezimenom".

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!