Zvijezde / Strane zvijezde
Michelle Obama o odrastanju svojih kćeri: 'Zamislite svoj prvi poljubac, a okruženi ste ljudima koji nose pištolje'
www.profimedia.hr

nešto skroz drugačije

Michelle Obama o odrastanju svojih kćeri: 'Zamislite svoj prvi poljubac, a okruženi ste ljudima koji nose pištolje'

Gospođa Obama otkrila je kako je bilo veoma komplicirano svojim kćerima osigurati normalno djetinjstvo za vrijeme života u Bijeloj kući

Bivša prva dama SAD-a, Michelle Obama, za portal ETonline je otkrila kako je svojim kćerima pokušavala osigurati normalno djetinjstvo iako je to bio veoma težak pothvat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michelle Obama (@michelleobama) Svi 14, 2019 u 12:58 PDT

 

Barack i Michelle imaju dvije kćeri, Maliu koja sada ima 21 godinu i Sashu koja ima 18, a Michelle je otkrila kako se preokret u privatnosti njihova života dogodio u sekundi. "Bili smo normalni ljudi sve dok Barack nije održao govor na konvenciji i tada je sve krenulo kao raketa", rekla je. 

>>Pamtimo ju kao djevojčicu, a sada je maturirala: Mlađa kći Baracka Obame izrasla je u pravu ljepoticu

A kad su uselili u Bijelu kuću, napravili su sve kako bi svojim kćerima što više olakšali situaciju. "Osam godina smo živjeli kao 'Da, vaš tata je predsjednik. To nema nikakve veze s vama. Odlazite u školu. Da, imate zaštitare sa sobom, ali ignorirajte ih. Vaš je cilj doći do škole, vratiti se, imati solidne ocjene. Ne ponašati se nedolično i ne sramotiti nas'", rekla je gospođa Obama. 

No, svejedno je djetinjstvo ovih djevojčica bilo mnogo drugačije od normalnog. "One su stalno uz sebe imale zaštitare. Zamislite da se pokušate prvi put poljubiti dok oko vas stoje muškarci s pištoljima i slušačicama u ušima", našalila se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michelle Obama (@michelleobama) Svi 12, 2019 u 6:00 PDT

 

>>Michelle Obama se pojavila na pozornici dodjele Grammyja i ukrala show

"Zamislite situaciju kad su Malia i Sasha otišle kod svojih prijateljica, a poziv njihovim roditeljima bi glasio ovako: 'Ok, trebat ćemo vaš broj osiguranja i datum rođenja. Doći će i nekoliko muškaraca pretražiti kuću. Ako imate pištolje ili drogu, slobodno im recite jer će ih oni svejedno pronaći.

Neće ništa uzeti, samo trebaju znati gdje stoji. I da, jedan će muškarac s pištoljem cijelu noć sjediti na vašem kućnom pragu. Dajte mu da koristi toalet, bilo bi lijepo od vas'. Znate, iznenađena sam da moje djevojke uopće imaju prijatelje", rekla je Michelle. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!