Zvijezde / Strane zvijezde
Postoji li nešto što ova žena ne može? Jennifer Lopez je kraljica plesa na šipki u kratkom isječku iz filma 'Hustlers'
www.profimedia.hr

svestrana diva

Postoji li nešto što ova žena ne može? Jennifer Lopez je kraljica plesa na šipki u kratkom isječku iz filma 'Hustlers'

Jennifer Lopez u 'Hustlers' glumi Ramonu, jednu od striptizeta koje su pokrale svoju bogatu klijentelu s Wall Streeta tijekom financijske krize 2008.

Jennifer Lopez i njene kolegice iz filma 'Hustlers' objavile su prve kadrove dugoočekivanog filma na svoje Twitter profile.

Fanovi su zaluđeni kratkim klipovima i jedva čekaju službeni trailer koji izlazi 17. srpnja.

'Hustlers' je baziran na priči iz 'New York Magazinea', a obožavatelji su čak na ulicama 'Velike jabuke' mogli vidjeli glumačku postavu filma. 

Zahvaljujući isječcima napokon znamo tko glumi koga i kako se uklapaju u priču o striptizetama koje kradu od njihove bogate klijentele s Wall Streeta tijekom financijske krize 2008. godine.

Lopez glumi Ramonu, a u isječku s Twittera valja se po hrpi novaca i pleše oko šipke. Nepotrebno je reći da je izazvala histeriju kod obožavatelja koji su u komentarima mahom izrazili svoje divljenje njenim plesnim vještinama, kao i uzbuđenje oko filma.

Constance Wu glumi Destiny koja se razbacuje kreditnom karticom, dok Lili Reinhart izgleda nešto nevinije od svojih kolegica dok se fotografira i mazi s mačkom.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!