Zvijezde / Strane zvijezde
Robbie Williams: 'Zbog opakog poremećaja, tri godine nisam izlazio iz stana'
www.profimedia.hr

odbijao ponude

Robbie Williams: 'Zbog opakog poremećaja, tri godine nisam izlazio iz stana'

Pjevač je tri godine sjedio na kauču, nosio ogrtač i čekao da fobija prestane

Britanski pjevač Robbie Williams nedavno je otkrio kako tri godine nije bio sposoban gotovo ništa raditi jer se borio s opakim poremećajem, agorafobijom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Robbie Williams (@robbiewilliams) Lip 19, 2019 u 7:37 PDT

 

Agorafobija označava strah od otvorenog prostora, javnih mjesta, mnoštva ljudi, a strah još i pojačava mogućnost da na takvm mjestu nakon iznenadnog onesposobljenja ne bismo bili u stanju pobjeći ili potražiti pomoć. 

>>Robbie Williams o svojoj mračnoj prošlosti: 'Nekoliko sam puta razmišljao o samoubojstvu'

Dok je Robbie imalo problema s ovim poremećajem, čak je odbio ponudu od 15 milijuna funti da zamijeni Simona Cowella u showu "American Idol" zato što nije mogal izać u javnost. 

"Tijelo i um su mi govorili kako ne smijem nigdje ići, da ne mogu ništa raditi. Govorio sam si kako trebam pričekati pa sam doslovno sjedio i čekao", rekao je, piše portal Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Robbie Williams (@robbiewilliams) Svi 30, 2019 u 10:44 PDT

 

"Borio sam se s agorafobijom od 2006. do 2009. Te sam tri godine proveo u ogrtaču od kašmira, jedenju čipsa i puštanju brade", priznao je. 

>>Opasna konkurencija tati: Šestogodišnja kćer Robbieja Williamsa već repa kao velika 

Trenutak koji ga je promijenio je bio onaj kada je na radiju čuo pjesmu "Human" grupe The Killers. No, povratak nije bio lagan kao što je očekivao pa je već nakom prvog nastupa dobio brojne kritike fanova. 

"Kada sam se vratio, sve je bilo toliko neprirodno. Zato sam i nastupao loše. Nisam znao što se događa, što radim. Ništa više nije bilo prirodno", rekao je. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!