Zvijezde / Strane zvijezde
Kylie Jenner otvorila dušu: 'Moj život nije savršen, sve ovo što vidite samo je površina'
Instagram

progovorila o svemu

Kylie Jenner otvorila dušu: 'Moj život nije savršen, sve ovo što vidite samo je površina'

Kylie Jenner napisala je poduži post na Instagramu u kojem je progovorila o svojoj borbi s anksioznošću, gubitku prijatelja i unutarnjim borbama

Kylie Jenner je objavila vrlo iskreni post na Instagramu u kojem je obožavateljima otvorila dušu. 

"Ponosna sam na sebe, na svoje srce i snagu. Odrastati dok je milijun očiju upereno u tebe jednostavno nije normalno. Po putu sam izgubila neke prijatelje, a ponekad sam izgubila i sebe. Prva tetovaža koju sam napravila glasi 'razum' kako bih samu sebe svaki dan podsjetila da ga ne izgubim. Kroz život sam se borila s anksioznošću, a nakon što sam postala majka nosila sam se sa svim svojim unutarnjim usponima i padovima. Osjećala sam se kao da se ponovno moram pronaći. Puno toga držim za sebe, ali samo sam vam htjela dati do znanja da sam ljudsko biće. Moj život nije savršen, a ovo što vidite na društvenim mrežama je samo površina", napisala je Kylie dodavši nekoliko savjeta svojim pratiteljima. 

>> Kako je i pod koju cijenu Kylie Jenner od sramežljive djevojčice postala najmlađa milijarderka na svijetu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m proud of myself, my heart, and my strength. growing up in the light with a million eyes on you just isn’t normal. I’ve lost friends along the way and I’ve lost myself too sometimes. my first tattoo was “sanity” to remind myself everyday to keep it. I’ve struggled with anxiety my whole young adult life and after my baby i dealt with all the internal ups and downs. I felt like i had to find myself completely again. I keep a whole lot to myself but just wanted to share and let you know I’m human. my life is not perfect and what you see here on social media is just the surface. be gentle with yourself, move on, and let go. we are all capable of great things, worthy of love, and allowed to express ourselves. do more of what makes you happy and be unapologetic. now is your season ✨ we all have a magnificent destiny.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jul 15, 2019 at 10:54pm PDT

 

Danas najmlađa samoostvarena milijarderka na svijetu imala je samo 10 godina kad se počeo snimati obiteljski reality show 'Keeping Up With The Kardashians'. A ovo nije prvi put da je progovorila o svojim problemima - 2016. je priznala da ima napadaje panike i da joj je mama Kris Jenner pomogla da ih nauči kontrolirati. 

Možda je njena objava bila potaknuta prekidom dugogodišnjeg prijateljstva s Jordyn Woods, koja je prije šest mjeseci uhvaćena u preljubničkom skandalu s Tristanom Thompsonom, partnerom njene sestre Khloe

>> Kylie otkrila nedostaje li joj Jordyn: 'Ona je bila moja sigurna zona, sve smo radile zajedno' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

spritz me �

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jul 15, 2019 at 7:10pm PDT

Što Kylie misli o svemu tome i kako se osjeća, doznat ćemo u novoj sezoni 'Kardashiana', a zasad je otkrila ovo: 

"Mislim da se cijela situacija s Jordyn dogodila s razlogom. Zbog mene, tebe (Khloe), nje, svih. Ona je bila moja sigurnost. Živjela je sa mnom, sve smo radile zajedno. Razmišljala sam kao 'Oh, imam Jordyn, ne trebam ništa drugo'. Mislim da je postoji dio mene koji trebao odrasti bez nje", rekla je u najavi showa. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!