Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
U nogometnom dresu i sa širokim osmijehom: Objavljene nove fotografije princa Georgea koji slavi 6. rođendan
www.profimedia.hr

preslatki princ

U nogometnom dresu i sa širokim osmijehom: Objavljene nove fotografije princa Georgea koji slavi 6. rođendan

Kensingtonska palača je povodom Georgeovog šestog rođendana objavila nove fotografije malenog princa koje je snimila njegova mama Kate

Princ George, prvo dijete princa Williama i Kate Middleton, danas slavi šesti rođendan

Kensingtonska palača je tim povodom objavila nove prinčeve fotografije, a sve tri snimila je njegova majka Kate. Naime, Kate se amaterski bavi fotografijom, a kraljevska obitelj uvijek objavi njene radove kad su u pitanju rođendani, obljetnice ili svečane prigode.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ove su fotografije snimljene nedavno u vrtu Kensingtonske palače, a snimila ih je vojvotkinja od Cambridgea. Hvala vam svima na predivnim porukama za Georgeov rođendan!", stoji u službenoj objavi na društvenim mrežama. 

 

George na dvije fotografije nosi dres engleskog nogometnog tima i pozira s osmijehom od uha do uha pa se vidi kako su mu ispali mliječni zubi. Princ je očito naslijedio tatinu ljubav prema nogometu jer obožava nositi ovaj dres, a u vrtu ga se često može vidjeti kako se igra s nogometnom loptom. 

 

Treća fotografija snimljena je nedavno na nepoznatoj lokaciji, gdje su William i Kate bili s djecom na odmoru. 

 

Princ George najstariji je unuk kraljice Elizabete II. i treći u nasljednom redu za britansku krunu. Ispred njega su djed Charles i tata William

 

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!