Zvijezde / Strane zvijezde
Izgubila bitku s rakom: Nekadašnja Miss Europe Dijana Milojković preminula u 33. godini
Instagram

tužna vijest

Izgubila bitku s rakom: Nekadašnja Miss Europe Dijana Milojković preminula u 33. godini

Vijest o smrti srpske misice Dijane Majnojlović rastužila je njene prijatelje i brojne obožavatelje

Srpska manekenka i Miss Europe 2014., Dijana Milojković, preminula je nakon godina teške borbe s rakom. Imala je 33 godine. 

Tužnu vijest potvrdio je Dijanin brat Miloš Milojković koji je na Instagramu, uz njenu fotografiju, kratko napisao: "Počivaj u miru, sestro".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

�She lives life in her own little fairytale��

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on Mar 24, 2019 at 4:38am PDT

 

Dijani je u 27. godini dijagnosticiran rak grlića maternice, a prije mjesec dana odjeknula je vijest da se proširio te da joj je hitno potrebna krv. 

O svojoj borbi, teškim, ali i sretnim trenucima manekenka je brojne pratitelje izvještavala na svom blogu i tako pomogla mnogima koji dijele istu sudbinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

�✔️

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on Mar 11, 2019 at 5:11am PDT

 

Vijest o njenoj smrti potresla je njene obožavatelje, prijatelje i brojne srpske zvijezde koje se od nje opraštaju na društvenim mrežama. 

"Nema se više što za reći... Ova vijest je toliko nevjerojatna i tragična da kida srce i mozak, ostavlja u nevjerici... Teško je čak i da se napiše, a kamoli da se prihvati najgora i najcrnja istina... Čast mi je što sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savjet, za svaki osmijeh, za svaku lijepu riječ, a od tebe se samo tako nešto i moglo čuti. Hvala ti što si mojoj sestri i meni pružila iskreno prijateljstvo, željela nam sve najbolje i uvijek bila tu za nas, kao da se znamo cijeli život. Hvala ti što sam bila u tvojoj blizini, vidjela uživo tvoju nestvarnu ljepotu, oči, osmijeh, uživala u tvojoj dobroti i pozitivnoj enegriji kojom si plijenila bez obzira na strašnu muku i borbu koju si u sebi proživljavala. Zauvijek ću ti se diviti i misliti o tebi, ti si naš istinski heroj i idol. Stvarno se ne mogu pomiriti, ovo je prava tragedija... Počivaj u miru, najljepša Dijana. Obitelji najdublje saučešće", napisala je pjevačica Rada Manojlović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nema vise sta ni da se kaze... Ova vest je toliko neverovatna i tragicna da kida srce i mozak, ostavlja u neverici... Tesko je cak i da se napise, a kamoli da se prihvati najgora i najcrnja istina... Cast mi je sto sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savet, za svaki osmeh, za svaku lepu rec, a od tebe se samo tako nesto i moglo cuti ❤️ Hvala ti sto si mojoj sestri @_marija_manojlovic_ i meni pruzila iskreno prijateljstvo, zelela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo zivot � Hvala ti sto sam bila u tvojoj blizini, videla uzivo tvoju nestvarnu lepotu, oci, osmeh, uzivala u tvojoj dobroti i pozitivnoj enegriji kojom si plenila, bez obzira na strasnu muku i borbu koju si u sebi prozivljavala ❤️Zauvek cu ti se diviti i misliti o tebi, ti si nas istinski heroj i idol. Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija... Pocivaj u miru, najlepsa Dijana ���❤️❤️❤️ Porodici najdublje saucesce � @dijanaslife #dijanaslife #dijanamilojkovic

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Jul 22, 2019 at 1:12pm PDT

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!