Zvijezde / Strane zvijezde
Obožavatelji ne mogu vjerovati da Kylie Jenner ima tek 22: 'Strašno, izgleda 10 godina starije'
www.profimedia.hr

prerano počela s korekcijama

Obožavatelji ne mogu vjerovati da Kylie Jenner ima tek 22: 'Strašno, izgleda 10 godina starije'

Kylie Jenner je priznala da stavlja filere u usne, a ostale estetske korekcije na licu i tijelu već godinama niječe. No, plastični kirurzi smatraju da je radila puno više od toga te da ju svi ti zahvati znatno postaruju

Kylie Jenner je 10. kolovoza napunila 22 godine. Rođendan je proslavila u Italiji, a kad su vidjeli njene najnovije fotke s odmora, mnogi obožavatelji izrazili su šok i nevjericu oko činjenice koliko je ona zapravo mlada. 

>> Kylie Jenner slavi 22. rođendan: Pogledajte kako se mijenjala od 2006. do danas

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kylie počinje izgledati jako staro", "Kad sam je prvi put vidjela, mislila sam da ima 25 ili 30 godina jer izgleda jako zrelo i ima dijete. Ali ima tek 22 godine! Wow, ja ću uskoro 20, a izgledam kao da imam 15", "Kylie je napunila 22, ali izgleda kao da joj je barem 30" i "Ne mogu vjerovati da Kylie ima 22 godine. Izgleda kao 50-godišnjakinja koja pokušava izgledati kao 22-godišnjakinja" - samo su neki od komentara na Twitteru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#BirthdayTour ��

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Aug 12, 2019 at 8:00am PDT

 

Za njezin izgled zaslužne su plastične operacije i teška šminka koju svakodnevno nosi, a mnogima djeluje starije i zbog činjenice što je vrlo mlada postala majka. 

Iako je najmlađa milijarderka na svijetu priznala jedino filere koje stavlja u usne, plastični kirurzi tvrde da je radila puno više od toga. 

"Nos joj izgleda tanje, a i lice joj se promijenilo, vjerojatno zbog filera", kaže kirurg Alex Karidis dodajući da mu se čini i da je oko očiju radila manje zahvate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

summer lovin’

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Jul 15, 2019 at 10:40am PDT

 

S 18 godina Jennerica se pojavila s puno većim grudima, a tvrdila je tada da je za to zaslužan dobar push up grudnjak te da se udebljala. I stražnjica joj se 'preko noći' povećala do tih razmjera da je totalno neproporcionalna pa mnogi smatraju da je i ona djelo plastičnih kirurga. 

>> Totalno neproporcionalna: Kylie Jenner još jednom potaknula glasine o umjetnoj stražnjici

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

spicy � �

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Jun 30, 2019 at 10:20am PDT

"Kylie izgleda puno starije nego što zapravo jest. Sve te operacije za koje mislim da je radila - fileri u usnama i obrazima, nos i moguće lomljenje čeljusti - sve ju postaruju. Oči su joj nekako šire, možda je i tu nešto radila... Ako nastavi s time, za 10 godina će joj se koža oko usana rastegnuti poput balona", izjavio je plastični kirurg Mark Ho-Asjoe.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!